Mali leteći medvjedi: Sada online možete pogledati sve epizode kultnog crtića iz devedesetih

MAME RULZ
17.4.2020.

Ako se i vi ubrajate među istinske obožavatelje ovog crtića, vjerujemo da ste još tijekom čitanja naslova u mislima počeli pjevušiti uvodnu pjesmu ovog crtanog filma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući Zagreb filmu, sada online možete uživati u avanturama Dade, Tine, Jasmine, Latice, Joška i ostalih medvjedića, podsjetiti se dogodovština koje pripremaju Smradac i Smucalo i s najmlađima gledati crtane priče koje pokazuju kako hrabrost, povjerenje i mašta mogu prevladati opasnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I Zagreb film podržava preporuku “ostanite doma“!
Stoga je i Zagreb film pronašao načina kako olakšati sugrađanima boravak kod kuće i učiniti im ga sadržajnijim i kvalitetnijim.
Naime, na službenom YouTube kanalu Zagreb filma već mjesec dana može se pogledati osam animiranih filmova nastalih u našoj produkciji, među kojima su i klasici poput Oscarom nagrađenog ‘Surogata’ Dušana Vukotića. Ti filmovi su imali čak 35 000 pregleda!
Sada se Zagreb film potrudio razveseliti najmlađe pa se na YouTube kanalu može se pogledati i 31 epizoda Malih letećih medvjeda u ukupnom trajanju od 730 minuta.


Riječ je o jednoj od najuspješnijih hrvatskih crtanih serija nastaloj u koprodukciji Zagreb filma i CinéGroupea koja kombinira fantastične pustolovine u realističnom okruženju. Razni crtani medvjedići dječji su miljenici već godinama, ali do ovog serijala nikad nisu bili zamišljeni medvjedići s krilima, njihova vrsta bi se mogla opisati kao nešto između leptira i medvjeda. Ta malena krila, koja našim likovima omogućuju let, dodaju novi misterij medvjedićima i još više produbljuju dječju maštu.
Ekološke teme svake epizode omogućuju djeci da postanu svjesna važnosti zaštite okoliša, a uz to roditeljima se pruža prilika s djecom raspraviti o tim temama i ohrabriti ih na aktivnu podršku za čistiji i zdraviji svijet oko nas. Serija je pravi je primjer tople “starinske animacije”, odnosno stvaranja i bojanja rukom i kistom. Autori, začetnici i kreatori likova i serije su Dušan Vukotić, Pero Kvesić i Neven Petričić, a počela se proizvoditi još 1988. godine
." - stoji u njihovoj objavi na službenoj Facebook stranici.

Sve epizode crtića možete pogledati klikom OVDJE.

MAME RULZ , 17.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

imbd.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno