Male tajne besprijekornog stila: Jedan džemper za dnevnu, trendy i poslovnu kombinaciju

STILSKI SAVJETI
22.10.2018.

Džemperi su zasigurno najdraži stanovnik naše zimske garderobe. Pleteni, topli i udobni kao da miluju naše tijelo u hladna vremena, stoga nije ni čudno da ih želimo nositi u baš svakoj prilici. Dali smo si za zadatak da jedan džemper kombiniramo za tri različite prilike: dnevna kombinacija, poslovna kombinacija i trendy outfit za šetnju s prijateljicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


MALA TAJNA #1:
Jeans i džemperi se vole. Točka. Posebice ukoliko birate jeans kojem ćete zavrnuti nogavice i džemper u neutralnim tonovima. Uz sve to kombinirajte udobne tenisice, a za hladna vremena se ogrnite toplim vunenim kaputom. Ukoliko dodate i zanimljivu pletenu kapu, teško da ćete moći iskombinirati bolju casual zimsku kombinaciju od toga.

modamo violeta dzemper 01


MALA TAJNA #2:
Za poslovnu priliku ispod istog tog džempera dodajte i omiljenu bijelu košulju, a ovratnik ukrasite niskom bisera. Ukoliko pak idete na kavu (ok, ili koktel) s prijateljicama, tada neka uz džemper vaš odabir bude kratka kožna suknja i cipele na špic. Parfem i osmijeh su naravno obavezni.

modamo violeta dzemper 02


MALA TAJNA #3:
Ono što kod džempera nikako nije tajno jesu mucice koje se na njemu pojavljuju nakon čestog nošenja i pranja i koje uistinu ne odgovaraju nijednom trendu. Obzirom da Violeta zna da želimo zaštititi odjeću koju volimo osmislili su novi blagi tekući deterdžent za svakodnevne potrebe s Repair Serumom. Osim što obnavlja tkaninu te sprječava trenje i opuštanje vlakana, vašu odjeću ostavlja u prekrasnom mirisnom oblaku u kojem ćete uživati pri svakom nošenju.

modamo violeta dzemper 03

STILSKI SAVJETI , 22.10.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno