Makeup trendovi kojima ćete dodatno naglasiti zelene oči - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Makeup trendovi kojima ćete dodatno naglasiti zelene oči

Tekst:

Ana Rotim

MAKEUP
4.6.2022.

Kako kod modnih trendova, isto tako i kod onih vezanih uz makeup – posljednjih sezona se vodimo slavnom izrekom “manje je više”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bilo da tražite makeup look za večernje ili dnevno izdanje kada se radi o zelenim očima uistinu nema službenih pravila, no postoje trikovi pomoću kojih možete naglasiti zavodljiv pogled. Upravo zbog toga istražili smo koje su to smjernice koje dame sa zelenim očima mogu iskoristiti već danas.

Nježne sjene + crveni ruž

Kombinacija koju obožavaju dame sa zelenim očima jer crveni ruž zajedno s laganim sjenama daje poseban efekt svježine vašem izgledu. Ovo je izgled koji možete nositi tijekom večernjih ali i dnevnih izdanja.

 Nude look

Ovaj izgled bit će omiljen damama koje njeguju minimalistički makeup. Naime, uz nježne sjene I nude ruž ili pak sjajilo možete napraviti veoma svjež i zavodljiv look.

 

 


Tamna olovka

Crna ili smeđa olovka posebno će naglasiti ljepotu vaših očiju. Poigrajte se s kombinacijom olovke I neutralnim zemljanim bojama koje će se nježno sljubiti s vašim očima I kreirati jedinstven izgled.

 

 


Smokey eyes

Unatoč tome što mnoge dame biraju prirodniji izgled, ovaj prepoznatljivi makeup trend je I dalje među vodećim u svijetu ljepote. Tamna sjena u kombinaciji sa svijetlim zelenim očima pomoći će vam u kreiranju veoma glamuroznog izgleda.

 

* * *
Naslovna fotografija: @hungvanngo 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno