Potpuno drugačiji makeup! Donosimo vam inspiraciju. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Potpuno drugačiji makeup: Frankie, darling, znaš šta radiš!

Tekst:

Nevena Divčić

MAKEUP
16.1.2024.

Tanke obrve, maksimalizam, jarke boje, dramatičan look, grungy, edgy i ballet - sve je ovo Frankie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Frankie Darling je beauty influencerica i makeup artistica u čijim videima svakodnevno uživaju milioni. Njen kratki reels inspiriše nas na more različitih načina, čak i onda kada makeup look koji je kreirala uopšte ne možemo zamisliti na sebi. 

Makeup inspirisan grunge stilom i 90im nikada nije bolje odgovarao na aktuelne beauty trendove i na tome joj čestitamo. Specifičan stil šminkanja i kreiranja sadržaja privlači pažnju čak i ako niste zainteresovani za makeup jer na neke djeluje poput ASMR video zapisa.

 Samopouzdane kombinacije boja, različitih makeup tehnika u kombinaciji s vibeom koji ostaje isti u svakom videu, njen Instagram pretvaraju u jednu harmoničnu, smislenu i uvezanu beauty priču. 

 Ovo je stil koji prvenstveno vežemo za nešto odvažnije osobe i specifični Gen Z stil, inspirisan Y2K erom. Na prvi pogled i u kombinaciji s muzikom koju Frankie odabire, ovo je makeup look kakav bismo poželjeli kreirati kada se potrudimo ostvariti cilj s bucket liste i konačno upasti u Berghain noćni klub


Kreirajte makeup look po uzoru na Frankie

 

Foto: @frankieedarling 

* * *
Naslovna fotografija: @frankiee_darling

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno