Povratak majica s porukama u stilu 2000-ih! Evo kako do svog favorita. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Povratak majica s porukama u stilu 2000-ih! Evo kako do svog favorita.

Tekst:

Emina Smaka

HIGH STREET
21.5.2024.

Dvijehiljadite su bile era bezvremenske zabave i eksperimentisanja s modom. Bio je to period kada slavne dame poput Paris Hilton i Britney Spears nisu imale lične stiliste, kako ih imaju danas poznate cure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Majice s natpisima postale su simbol zabave, ali i izražavanja osobnosti i stavova, ne samo za ove dvije cure nego za mnoge selebritije tada. Jasno je da ih nisu nosili samo kao odjeću, već i za slanje poruke - bilo da su to bile fraze, slogani ili jednostavno izrazi koji su odražavali njihovu osobnost i stav prema životu.

 

Foto: @parishiltonSada, nakon više od jednog desetljeća, taj trend se vratio jači nego ikad prije. Celebrity dame poput Zendaye vraćaju taj neodoljivi šarm 2000-ih.

 U našoj potrazi za savršenim komadom, istražili smo high street dućane diljem Bosne i Hercegovine i pronašli 8 modela majica koje su se istaknule po svojim porukama i stilom. Ovi komadi ne samo da odražavaju duh prošlog desetljeća, već su i prilagođeni suvremenom ukusu i stilu. U svijetu mode, povratak ovog trenda nije samo modni statement, već i podsjetnik na vrijednosti i stavove koje nosimo sa sobom.

Zašto ne biste i vi osvježili svoj ormar s jednim od ovih vremenskih klasika?

 

* * * 
Naslovna fotografija: @carlomaranon

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno