12 DIY ideja za kreativan poklon za Majčin dan

MAME RULZ
8.5.2020.

Druga nedjelja u 5.mjesecu rezervirana je za Majčin dan i želimo kroz posebnu i kreativnu gestu zahvaliti našoj mami za sve prekrasne stvari koje nesebično radi za nas iz dana u dan, ali i za nježnost, posvećenost i radost za svaki naš uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, našu ljubav bismo trebali pokazivati kroz cijelu godinu, a Majčin dan shvaćati kao krunu cijele priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom na okolnosti, u potrazi smo za idejama za brižan i dirljiv DIY poklon koji će ju raznježiti i naslikati joj široki osmijeh na lice.
Za nekoliko kreativnih, praktičnih i jednostavnih ideja što mami napraviti i darovati za ovaj Majčin dan, prelistajte dalje.

KALENDAR

Vašu mamu iznimno će razveseliti personalizirani kalendar koji napravite za nju, pogotovo ako tijekom godine u tom kalendaru zapišete vaša zajednička planirana druženja, simpatične poruke ili par podsjetnika za nju. Možete ga napraviti na vašem računalu uz pomoć programa za crtanje ili cijeli projekt preseliti na papir i nacrtati kalendar samostalno uz pomoć kvadratića i brojeva baš kao na fotografiji ispod.

UKRAS ZA VRATA

Uz malo dodataka koje ćete pokupiti u sljedećoj šetnji kroz šumu, obruč i vrpcu možete kreirati zavidno lijepe ukrase koje će vaša mama jedva čekati dodati na svoja vrata u domu.

ČESTITKA

Personalizirana čestitka u koju ćete zapisati vašu simpatičnu poštapalicu, šalu ili inspirativan citat definitivno je poklon koji će ju dirnuti.

OSLIKANE LONČANICE

Ako je vaša mama ponosna vlasnica mini zelene oaze u vašem domu, tada će je jako obradovati ukoliko personalizirate njene lončanice. Jedino na što trebate pripaziti je da lončanice uredite tako da se uklope u postojeći stil uređenja koji imate u svom interijeru.

ORGANIZATOR ZA NAKIT

Iako nam mame često napominju kako održati stan urednim i pospremljenim, ne znači da i njoj ne možemo uskočiti u pomoć kada je organizacija u pitanju.
Dapače, upravo vi možete za nju osmisliti kreativna rješenja za organizaciju nakita, kao što su elegantne posudice ili kutijice sa sortiranim narukvicama, ogrlicama, prstenjima i naušnicama.

KOLAČ

Klasik među poklonima koji nikada ne dosadi sigurno je i kolač. Ovaj put imajte na umu da ju za Majčin dan razveselite baš onim kolačem koji ona voli i ovaj dan proslavite zajedno sa svojim ukućanima uz neodoljivu slasticu.

CRTEŽ S OKVIROM

Ukoliko vaša mama voli dekor i želi napraviti zanimljiv photo wall, tada je ovaj poklon odlična ideja. Poigrajte se s programima za izradu zanimljivih grafika ili preuzmite ilustraciju online, izradite ju i uokvirite te se pripremite na reakciju iznenađenja kada otvori svoj poklon.

BUKET

Bilo da ste joj odlučili načiniti buket od cvijeća iz vrta, poljskog cvijeća ili ste svoj buket naručili online, ovo je sigurna opcija koja će vašu mamu razvedriti i natjerati joj osmijeh na lice.

ALBUM S FOTOGRAFIJAMA

Jedan od najdirljivijih poklona za vašu mamu na ovaj dan, biti će i dizajniranje personaliziranog albuma s fotografijama. Pustite mašti na volju, izradite vaše najposebnije posljednje zajedničke trenutke i kreirajte prekrasan album prepun vaših obiteljskih fotografija.

'ZAŠTO TE VOLIM' ŠPIL KARATA

Jedan od starih trikova u rukavu koji uvijek izmami osmijeh na lice je popis stvari koje volimo kod naše mame, ali ovaj put kreativno napisan na špilu karata.
U unutrašnjost karte zalijepite bijele papire na koje ćete napisati više razloga zašto ju volite i čekajte njezine izraze lica kada shvati da nije dobila obični špil karata.

Foto: visualheart.com

PREUREĐENE STAKLENKE

Neiskorištene staklenke koje imate u svom domu mogu itekako postati zanimljiv poklon za vašu mamu. Upotpunite ih bojom, materijalima, vrpcom, čipkom i pretvorite staklenke u rustikalne vaze koje će vaša mama jedva čekati izložiti uz cvijeće iz svog vrta.

DORUČAK U KREVETU

Za ultimativno posebno iskustvo na Majčin dan, vašu mamu možete iznenaditi doručkom u krevet. Ova malena, a neodoljiva gesta će ju razveseliti, učiniti da opušteno započne dan i osjeti se uistinu posebnom i voljenom.

MAME RULZ , 8.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

unsplash.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno