M Mreža - nova zabavna online platforma na kojoj možete gledati bh.predstave, kuhati i vježbati

MODNE VIJESTI
16.4.2020.

Brojne kompanije u BiH kroz razne kampanje i projekte žele dodatno pružiti podršku građanima u periodu globalne pandemije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mercator BH svakodnevno brine o zdravlju svojih kupaca, no, napravili su i korak više te pokrenuli platformu koja će potaknuti dobro raspoloženje i pomoći da se i tijekom boravka doma osjećate motivirano i zdravo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ciljem da svima koji su fizički razdvojeni jedni od drugih neuobičajenu svakodnevicu učini zanimljivom, Mercator BH je pokrenuo virtualnu platformu „M mreža“ na tri društvene mreže – YouTube, Facebook i Instagram, kao i na svojoj službenoj web stranici.
Na „M mreži“ ćete pronaći savjete koji će vam pomoći u planiranju svakodnevnih aktivnosti, neobične recepte tradicionalne domaće i svjetske kuhinje, prijedloge za nove oblike druženja, uputstva za zdrav i aktivan život, pomoć u stvaranju dobrih navika sa zdravim namirnicama, kao i bogate kulturne i edukativne sadržaje.

"Trenutno živimo u vremenu kada nam nitko ne može potvrditi koliko će trajati izvanredno stanje uzrokovano virusom Covid 19 i kada su za dobar dio ljudi uvedene mjere izolacije i ostanka kod kuće. Ovom zanimljivom platformom želimo u sve domove unijeti smijeh, radost, zabavu, dobro raspoloženje i korisne savjete, kako bi suočeni s novom stvarnošću, mnogo lakše i opuštenije prebrodili ovu nesvakidašnju situaciju za sve nas." – komentirala je Mirnesa Muslija, stručni suradnik digitalnog marketinga Mercator BH.

"Na našoj platformi M mreža, svako jutro počinjemo s online jogom ili fitness vježbanjem, u poslijepodnevnim satima kuhamo ukusna jela po recepturi naših kuhara, ali i receptima koje nam šalju naši pratioci, dok su večernji sati namijenjeni za zabavu, društvene igre i gledanje online predstava  Kamernog teatra 55 i Dječijeg pozorišta RS. Ponosni smo na kulturno-obrazovni projekat koji smo pokrenuli u saradnji sa Kamernim teatrom 55, koji omogućava online gledanja predstava za učenike i studente. Na taj način pružamo mogućnost svim đacima, ali i nastavnicima, virtualni odlazak u pozorište i to u vrijeme koje njima odgovara. Svim korisnicima M mreže je pružena prilika da gledaju više od četiri online premijere predstava sedmično." - nadodala je.

M mreža se sa svakim novim danom dodatno širi - nastaju nove ideje i projekti. 
Osim što svakodnevno možete čitati zabavan, kutturan i edukativan sadržaj, s njima možete podijeliti i svoje ideje, recepte, omiljena jela ili savjete. 
Više detalja saznajte klikom OVDJE.

MODNE VIJESTI , 16.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike