Sve što trebate znati o prvoj liniji ruževa u potpisu luksuznog brenda Hermès

MAKEUP
7.2.2020.

Već godinama, uz naziv francuske modne kuće vežemo neke od najljepših i najluksuznijih modela torbica, ali i elegantne svilene marame i monokromatsko odijevanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hermès je svoj imidž izgradio na Kelly i Birkin torbicama te ručno oslikanim i izrađenim marama koje su rezultat višemjesečnog rada i upravo su ova dva artikla bila inspiracija za nastanak prvog njihovog makeup proizvoda koji dolazi u čak 24 nijanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rouge Hermès linija ruževa za usne

Ovi ruževi za usne izrađeni su od prirodnih sastojaka poput pčelinjeg voska koji njeguju kožu. Prije odabira nijansi, napravljeno je veliko istraživanje te je inspiracija bila upravo bogata arhiva raznih nijansi kože i materijala u Hermès arhivi. Samo pakiranje ruža ne sadrži plastiku, a jednom kada potrošite ruž, možete ga nadopuniti u Hermès trgovinama.
Ruževi dolaze u dvije teksture, mat i sjajnoj.Za nas je uspjeh kada klijent osjeti da je Rouge Hermès više od samo ruža za usne, on zna da je to simbol Hermèsa",prokomentirala je Agnès de Villers iz beauty sektora brenda. Cijela kolekcija na police trgovina stići će u 3.mjesecu i to u 35 zemalja svijeta.
Cijena ruža je oko 119 KM.

MAKEUP , 7.2.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno