Veliki ljetni shopping vodič: 27 proizvoda za dan na plaži i u gradu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Veliki ljetni shopping vodič: 27 proizvoda za dan na plaži i u gradu

Tekst:

Arijana Bošnjak

ZDRAVLJE I NJEGA
10.7.2024.

Sunce, kupanje, sjajna i preplanula koža…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve nam je ovo asocijacija na ljeto. Sezona koja nam uvijek donese osmijeh na lice jer znamo da, unatoč visokim temperaturama, s ljetom dolaze i bezbrižnost, posebna energija i mnoštvo prilika za nezaboravne trenutke.

Kako bismo ovu sezonu ispratili stylish komadima, modnim dodacima, parfemima koji su svojim mirisom prava oda ljetu, ali i kozmetikom koja će nam darovati ten o kojem sanjamo, složili smo listu must have favorita.
Naš ljetni shopping vodič je kao iskrena BFF
- ona koja će s vama podijeliti koji su je proizvodi osvojili i donijeli vidljive rezultate, koji to kupaći savršeno pristaju svakoj figuri, kao i čemu može zahvaliti svoj preplanuli ten bez oštećenja od sunca.
Stoga, bez obzira jeste li zaljubljenice u mir morskih valova ili gradsku vrevu, na ovoj listi našli su se proizvodi koji će biti vaš vjerni pratilac za posao, šetnju, kupanje i party. Neophodni SPF (čak i onaj koji će zaštititi vašu kosu) dolazi u prozračnim i laganim teksturama, a tu su i kreme te serumi koji donose intenzivnu hidrataciju.
Nakon što pripremite vašu kožu za šetnje u ljetnim haljinama i kupaćim kostimima, na listi pronađite i one posebne dodatke poput elegantnog nakita koji će upotpuniti vaš outfit, trendy kompaktnog novčanika te putnu četkicu za zube koja čuva osmijeh i na najudaljenijim destinacijama.
Sada dodajte omiljene proizvode iz našeg vodiča u košaricu i spremni ste za svoju ljetnu priču. Ono u što smo sigurni – to će biti priča popraćena chic komadima i modnim dodacima, kao i blistavim, zdravim i preplanulim tenom.

 

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-01d

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-02c

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-19

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-17

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-11b

*Poseban i drugačiji nakit, ekskluzivno je dostupan samo u INOMA poslovnicama u Sarajevu (@altashoppingcenter) i Banjaluci (@deltaplanetbanjaluka).

 

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-10b

*Parfumerija FABUspot u ponudi nudi preko 40 ekskluzivnih beauty brendova, besplatno savjetovanje te profesionalne beauty usluge (manikura, šminkanje,..), a ako se naručuje online i uvijek besplatnu dostavu, poklon uz svaku online kupovinu te popust od 15% na prvu kupovinu za pretplatnike newslettera.

 

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-09b

*Clarins, Clinique i Jo Malone proizvode možete pronaći u FABUspot, koja u ponudi nudi preko 40 ekskluzivnih beauty brendova, besplatno savjetovanje te profesionalne beauty usluge (manikura, šminkanje,..). Ako naručujete online, dobijete uvijek i besplatnu dostavu, poklon uz svaku online kupovinu te 15% popust na prvu kupovinu za pretplatnike newslettera.

 

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-07

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-14

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-15

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-16

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-26

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-22

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-13

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-28

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-08b

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-18

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-23

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-24

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-05c

 

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-27

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-12b

*Upoznajte se sa novim brendom, ekskluzivno dostupnim u INOMA poslovnicama u Sarajevu @sarajevocitycenter), Tuzli (@bingocitycentertuzla) i Banjaluci (@deltaplanetbanjaluka).

 

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-03b

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-04b

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-20

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-21

Bonjour_shopping_vodic_ljeto-25

 

Foto: @madinauysal

* * *
Naslovna fotografija: @elodiepulici
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci