Bh. frizer Stipe Filipović predlaže upečatljive i trendi ljetne wedding frizure za svaki stil i dužinu kose - BONJOUR.ba...

Bh. frizer Stipe Filipović predlaže upečatljive i trendi ljetne wedding frizure za svaki stil i dužinu kose

KOSA
14.7.2021.

Odabir frizure koja će najbolje nadopunjavati vašu vjenčanicu, naglasiti crte lice i odgovoriti na visoke temperature, zna biti pravi beauty izazov. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neovisno o tome koju nedoumicu u vezi frizure, njege kose ili pojedinih beauty trendova imamo, bh. frizer Stipe Filipović ime je kojem se rado javimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njega su godine iskustva rada s domaćim i svjetski poznatim imenima, brojni editorijali, natjecanja i nagrade za doprinos struci koji potvrđuju njegovu predanost, ali i strast prema ovom poslu.
S obzirom na to da je počela sezona vjenčanja, za Bonjour.čitateljice je kreirao šalabahter s nosivim, upečatljivim i istovremeno elegantnim frizurama za vjenčanje.

***

Frizura je jedna od važnijih stavki koja čini cjelokupni dojam mladenke. 
Na početku, važno je da odlučite kakav cjelokupni vizual želite vidjeti kada se pogledate u ogledalu prije same ceremonije.
Radeći vjenčane frizure godinama sam se susretao s riječi jednostavno, međutim u 90% slučajeva na samom kraju vizual je bio kojekakav samo ne jednostavan.

Frizurom mladenke žele predočiti skromnost, neopterećenost, bezbrižnost, opuštenost.  Međutim kada govorimo o vjenčanju riječ jednostavno rijetko pronalazi svoje mjesto u paradi vjenčanja. 
Kombinirajmo riječ jednostavno s ljetnim frizurama za vjenčanje te ih prilagodimo tipu kose, obliku lica, haljini, ali i ostalim modnim dodacima, primjerice naušnicama. 

PRIJEDLOG BROJ 1

Duga ravna kosa podignuta u visoki rep vizualno će smanjiti temperaturu za nekoliko stupnjeva, a izgledat će dovoljno elegantno za vaše vjenčanje. Ova frizura je idealna za dugu, ravnu, tešku  kosu. 

PRIJEDLOG BROJ 2

Elegantna, niska, zaglađena pundža izgledat će otmjeno i damski, dodatnu dozu elegancije te kraljevski izgled će dati naušnice zanimljivog dizajna.

PRIJEDLOG BROJ 3

Ako ceremonija vašeg najsretnijeg dana počinje u kasnim poslijepodnevnim satima, svoju bujnu dugu kosu maknite s lica, ostavite da isfenirana pada niz leđa te ju upotpunite s predimenzioniranim ukrasom za kosu. Ako imate tanku kosu, ovaj stil frizure, a i ukrasa za kosu nipošto nije za vas.

PRIJEDLOG BROJ 4

Svježe cvijeće u kosi nije rezervirano samo za boho stil, decentnu pundžu upotpunite s pupoljcima ruža koji će frizuru učiniti posebnom.

PRIJEDLOG BROJ 5

Weet look je rezerviran za one smjelije.
Ljeto je idealno za ovu frizuru, u protivnom bi izgledali kao da ste pokisli od kiše. 
Ako ne njegujete komercijalni stil i volite biti unikatni, na dan vjenčanja, zanimljivu haljinu upotpunite s weet lookom koji će glamur podići na još veći novo. 
Ova frizura je idealna za jako gustu, prirodno valovitu kosu.

Foto: @ruzicakasmir 

Za Bonjour.ba piše: 

  

***
Naslovna fotografija: @topfashiontv

KOSA , 14.7.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.kolumnist

Foto by:

@topfashiontv

Podijeli:

Posljednje objavljeno