Ljetna beauty rutina u 3 ključna proizvoda koja će dubinski nahraniti i njegovati kožu lica - BONJOUR.ba - bh.lifestyle...

Ljetna beauty rutina u 3 ključna proizvoda koja će dubinski nahraniti i njegovati kožu lica

BEAUTY SAVJETI
24.7.2020.

Vjerojatno bismo svi na prste jedne ruke mogli nabrojati koliko smo puta u životi čuli nepisano pravilo da je manje zapravo više. Bilo da je riječ o umjetnosti, kulinarstvu, modnoj industriji ili nekoj drugoj oblasti ljudskog djelovanja, ova rečenica se uporno ponavljala i uvijek bila u samom vrhu liste savjeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njena jednostavna poruka, iako naizgled kontradiktorna, podjednako istinito se pokazala i kada je u pitanju rutina za njegu kože lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZAŠTO JE LJETI VAŽNA POJEDNOSTAVLJENA, NO, UČINKOVITA BEAUTY RUTINA?
 

Tri su razloga za to. Prvi – mnogo je važnije i korisnije da je njega lica učinkovita, nego da je “komplikovana”. 
Drugi – da bismo pravilno njegovali svoje lice, moramo se pridržavati određenih uputa – a, što su te upute jednostavnije, lakše ćemo ih se pridržavati. 
I treći – za kvalitetnu njegu lica najvažniji je pravilan odabir adekvatnih proizvoda. 
Upravo zbog toga brojne dame naglasak stavljaju na prirodnu kozmetiku koja nudi kvalitetnu dubinsku njegu i prirodnu podršku kroz sastojke koje pronalazimo u prirodi. 
Proizvodi s etiketom Prirodna kozmetika Gloria kreirani su od čistih, sigurnih i ljekovitih sastojaka, koji su, zahvaljujući jedinstvenom procesu obrade uspjeli sačuvati svu svoju prirodnu učinkovitost i blagotvornost te su se vrlo brzo popeli na listu favorita brojnih dama. 

Kada govorimo o ljetnim favoritima, naglasak je na proizvodima koji sadrže maslinu, smilje, marelicu i suncokret, a upravo su oni glavni sastojci Gloria pilinga za lice.
Piling je uvijek korisno uvrstiti u beauty rutinu, jer će on potpuno očistiti i osvježiti lice te ukloniti nakupljene mrtve stanice kože, kao i površinske nečistoće. Osim toga, on stimuliše obnavljanje stanica i regeneraciju kože, što dodatno ubrzava djelovanje dodatnih preparata za njegu. Gloria piling nanosi se na suhu kožu u tankom sloju i utrljava nježnim kružnim pokretima. Nakon nekoliko minuta, lice se ispere, prvo toplom, a potom hladnom vodom. 


Kad je u pitanju odnos voda – koža, savjet “manje je više” ipak ne važi. Korisniji bi bio savjet: “vode nikad dosta”. Zbog toga je važno da preparati koje koristimo imaju hidrataciju kao jedan od primarnih efekata, a Prirodna kozmetika Gloria zadovoljava i ovu potrebu. 
Uz to, važan dio cijele priče je i SPF, a Gloria SPF krema za lice spaja ove dvije važne skincare komponente u jedan proizvod.


Ako želite dubinski osvježiti lice, Zlatni serum bit će nježan prema vašoj koži i ostaviti ju blistavom.  
Najbolje od svega, u Prirodnoj kozmetici Gloria “manje je više” filozofiju primijenili su i kad je riječ o nabavci proizvoda. Uz vrlo MALO truda, jednostavno je doći do SVIH proizvoda. Na prirodna.com ili ako zavirite na police susjedne apoteke, dm drogerie markt ili cm trgovine. Vrlo lako ćete ove proizvode prepoznati na policama, jer se ističu svojim jedinstvenim dizajnom, koji se savršeno uklapa u savršeno jednostavnu filozofiju prirodne ljepote. 


 

BEAUTY SAVJETI , 24.7.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike