#liveinlevis: Karirani kaput će postati omiljeni komad u vašem ormaru

STILSKI SAVJETI
15.10.2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se uz karirani kaput veže epitet trenda, komad je to koji će vam ostati u ormaru godinama i koji će vam iz sezone u sezonu osigurati sofisticiran izgled uz malo truda. Kaput puno toga govori o našem stilu – on postaje fokus izdanja koje biramo za svaki dan. Osim uz stilske priče koje vežemo za poslovno okruženje, bit će sjajno društvo ležernim svakodnevnim izdanjima, ali i upečatljiv komad koji ćemo birati za koktel druženja. 

Kako biste uistinu naglasili šarm i ljepotu ovih kultnih kockica, posudite stilsku formulu koje se pridržava i bh.voditeljica Ana Bavrka. Ana je Levi's kaput koji dolazi s elegantnim pojasom učinila djelom izdanja koji ćete i vi rado birati za druženje s prijateljicama na topao jesenji dan.

modamo levis ana bavrka 02 08

Iz ormara izvucite klasičnu bijelu majicu i traperice koje će probuditi dodatnu dozu samopouzdanja. Zabavnu notu kombinaciji dajte odabirom statement cipela – model u metalik boji odličan je kontrast uzorku na kaputu i detalj koji će cijeloj modnoj avanturi dati street style prizvuk. 

modamo levis ana bavrka 02 01

modamo levis ana bavrka 02 02

modamo levis ana bavrka 02 03

modamo levis ana bavrka 02 10

Ana nosi Levi's traperice, Levi's majicu i Levi's kaput

 

 

STILSKI SAVJETI , 15.10.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Marko Jovančić

Podijeli:

Posljednje objavljeno