U ovu kućicu u blizini Kaknja ste se zaljubili na zimu, a evo kakav je ugođaj u ljetnom periodu - Bonjour.ba - bh.lifest...

U ovu kućicu u blizini Kaknja ste se zaljubili na zimu, a evo kakav je ugođaj u ljetnom periodu

Tekst:

Bonjour.ba

PUTOVANJA
12.7.2022.

Na planini Ponijeri, točnije na Vrhevlju nalazi se obiteljska vikendica koja je odličan odabir za vikend druženja i opuštanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


O ovoj vikendici smo pisali i u zimskom periodu gdje je odnijela velike simpatije te smo odlučili zaviriti u njen nešto drugačiji ljetni interijer. Glavna inspiracija pri uređenju svakako im je bila priroda i divan pogled koji se pruža iz vikendice. Upravo je taj pogled, u vidu velikih portala ono što privlači mnoge turiste da posjete ovu kućicu. Bilo da odsjedate ovdje u zimskom, jesenjem, proljetnom ili ljetnom dijelu godine pogled na obližnju šumu je uvijek jednako opijajući. 

 Iako obuhvata mali prostor, on se proteže na dvije etaže. Prvi sprat se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom i trpezarijom te kupatilo, dok je drugi sprat rezervisan za spavaću sobu. U dnevnom boravku prevladava eklektičan stil uređenja s pravom lepezom harmoničnih boja, a poseban detalj je tradicionalni bosanski tepih. Kuhinja s elementima u plavoj boji sadrži sve potrebne proizvode koji vam mogu zatrebati, dok se trpezarija smjestila u kutak dnevnog boravka sa savršenim pogledom za doručak. S druge strane, u spavaćoj sobi prevladava opušteniji minimalistički stil, s krevetom za dvije osobe i kutkom za čitanje. 

 Vikendica se izdaje i vikendima i radnim danima, a sve rezervacije vršite putem Airbnb stranice, a na njihovom Instagram profilu @littlecottagedream možete poslati upit za više detalja. 

* * * 
Naslovna fotografija: @littlecottagedream

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno