Limeta zelena vladat će ove sezone: Imamo 4 vibrantna favorita - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Limeta zelena vladat će ove sezone: Imamo 4 vibrantna favorita

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
7.7.2024.

Limeta zelena boja je apsolutni hit ove ljetne sezone, koja uvijek zrači svježinom i vitalnošću kao rijetko koja druga nijansa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Inspirirana svježinom citrusa, limeta zelena boja osvaja svojom intenzivnošću i privlači pažnju gdje god se pojavi. Ovaj živopisni ton predstavlja savršen spoj energije i optimizma, podsjećajući nas na sunčane dane i vedre trenutke.

 Izvrsna je opcija za svečane prigode, ali i za svakodnevne kombinacije koje traže dašak svježine. Kombinirana s neutralnim tonovima poput bijele, sive ili bež, limeta zelena dolazi do izražaja u punom sjaju, stvarajući harmoničan kontrast i unoseći dinamiku u bazične kombinacije. S druge strane, može se koristiti i kao središnji element u kombinacijama s drugim živopisnim bojama, stvarajući upečatljive modne izričaje.

Mi biramo 4 favorita haljina u tonovima limeta zelene, od modela za svaki dan do onih koje će biti idealan izbor za vjenčanja i party sezonu. Koju god birali, sigurni smo da će to biti savršena modna izjava o optimizmu i energiji koje nosi i ova sezona.


Limeta zelena - naša 4 favorita haljina u ovoj nijansi


* * *
Naslovna fotografija: @jessieblue_

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno