Ledinim stanom vladaju nježne nijanse, a kupatilo je pravi hit - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ledinim stanom vladaju nježne nijanse, a kupatilo je pravi hit

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
2.3.2024.

Ovaj Varaždinski dom često posjetimo, virtualno naravno, kada nam nedostaje inspiracije za uređenje vlastitog životnog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ledu Bosnić pratimo već neko vrijeme na profilu @ledaboss, kao nekog ko zna kako stan učiniti domom, te nekog ko zaista ima sposobnost uređenja prostora. Njen dom odiše blagom energijom koju možete osjetiti i preko ekrana. U domu su zastupljene ponajviše bijela i roza boja, od kuhinje do dnevnog boravka, pa i u spavaćoj sobi. Sve zaljubljenice u nešto romantičniji i bajkovit izgled doma će se oduševiti Ledinim stanom. 

 Posebnu pažnju privlači prostrana i dobro osvjetljenje kuhinja. Bijeli kuhinjski elementi su naglašeni radnim površinama u boji drveta. Trpezarijski sto koji se nalazi u kuhinji je kreiran po istom principu, komadi u bijelim bojama sa detaljima u boji drveta. Cvijeće na trpezarijskom stolu je neizbježan detalj. Sve ljubiteljice organizacije u domu će sigurno pronaći inspiraciju u Ledinoj ostavi za namirnice. 

 Ženstveno i elegantno kupatilo će vas ostaviti bez teksta, izgleda baš poput onog iz magazina ili omiljene girly serije. Bijeli namještaj sa detaljima u boji zlata naglašeni su pločicama s crnim detaljima, a u ovoj samostojećoj kadi želimo započinjati svako jutro! Inspirišite se fotografijama u nastavku. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @ledaboss

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno