CHANEL organizira unikatnu izložbu za ljubitelje parfema u Parizu, a uz registraciju, ulaz je besplatan - Bonjour.ba - b...

CHANEL organizira unikatnu izložbu za ljubitelje parfema u Parizu, a uz registraciju, ulaz je besplatan

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
15.11.2022.

Od 15.12.2022. do 9.1.2023. CHANEL će slaviti svoje kultne mirise u svečanom i mirisnom vihoru, uz izvanrednu izložbu u Grand Palais Éphémère.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Izložba nazvana LE GRAND NUMÉRO DE CHANEL iskustvo je bez presedana i impresivno putovanje koje poziva da slijedite svoju sretnu zvijezdu, iskoristite svoju priliku ili postanete dio legende.
Od klasike do ikone, od minimalizma do najviše sofisticiranosti, od svakodnevnog pribora do umjetničkog djela koji je nadahnulo najveće umjetnike – neka od djela će biti ponovno ujedinjena po prvi put. Upravo to je posebnost CHANEL parfema koji se izražava kroz posjet bogat doživljajima, otkrića i emocija.
 

Skica izgleda izložbe u Parizu

 Na pitanje što može otkriti o LE GRAND NUMÉRO DE CHANEL izložbi, kreator parfema za kuću CHANEL, Olivier Polge rekao je: „Ideja za ovaj događaj bila je pokazati jedinstvenu prirodu CHANEL mirisa; naša povijest i naš stil je jedinstven. LE GRAND NUMÉRO DE CHANEL način je da to doživite. Miris ima značenje, a cijelo okruženje stvoreno oko mirisa – vizualno iskustvo —dodaje nešto tome. Razvili smo alate koji ljudima omogućuju miris parfema kao i sastojaka, čineći iskustvo potpuno jedinstvenim, što je, po mom mišljenju bitno.
 Ono što je fantastično kod mirisa je to što njeguje našu maštu; osjetiti miris vodi nas na putovanje. Čarolija mirisa leži i u tome što ne možemo staviti prst na točan osjećaj koji u nama budi; poigrava se s našim emocijama, prenosi nas na mjesto koje ne možemo opisati. I ovaj element misterije je dio sna. Zbog svih ovih razloga, nadam se da će posjetitelji biti iznenađeni.“

 Događaj možete posjetiti uz prijavu koja kreće od 17.11.2022. na njihovoj web stranici, a ulaz je besplatan. Mjesto održavanja je Place Joffre, 75007 Pariz, a presretni smo jer će naša urednica Dijana Ćavar ekskluzivno za Bonjour.ba čitatelje podijeliti detalje ove neodoljive izložbe u kojima će svi ljubitelji pomno biranih mirisnih nota uživati. Stay tuned. 

 

***
Foto: CHANEL PR

Povezani članci

Najpopularniji članci