Sutra se u sklopu parfumerije Le Flores u Mepas Mallu otvara MAC kutak, a pripremili su i darove za prvih 100 kupaca! -...

Sutra se u sklopu parfumerije Le Flores u Mepas Mallu otvara MAC kutak, a pripremili su i darove za prvih 100 kupaca!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAKEUP
9.11.2021.

“All Ages, All Races, All Genders” moto je svjetski poznatog brenda MAC Cosmetics i najbolje opisuje kome je namijenjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada govorimo o MAC brendu govorimo o kozmetici koja sve poziva na igru sa šminkom, a zbog toga što nikoga ne isključuje danas ima milijune fanova u svakom kutku svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom dolaska u Le Flores Mostar, MAC Cosmetics daruje 100 ruževa za svojih prvih 100 kupaca!

MAC je danas globalni beauty fenomen, ključ uspjeha sigurno je bilo i šik minimalističko pakiranje koje je u fokus stavljalo isključivo boje, nijanse i teksture.
MAC je svojim širokim asortimanom, vrhunskom kvalitetom i odvažnim pristupom osvojio beauty industriju.

MAC kozmetika danas se prodaje u preko 120 zemalja u svijetu. Za brend je karakteristično nekoliko kolekcija mjesečno, suradnje sa svjetskim zvijezdama poput Rihanne, Ariane Grande, Giambatiste Vallija i mnogih drugih.

Poznato je da MAC ima vrhunske make up artiste koji rade na tjednima mode, fashion i beauty snimanjima, ali i u dućanima. Tako ćete i u Mostaru imati prilku kupovati i savjetovati se s MAC profesionalnim make up artistima.

Upravo zahvaljujući make up artistima i fanovima diljem svijeta MAC danas ima kultni status svjetske šminke broj 1!Le Flores se nalazi na 1 katu. Mepas Mall Shopping Centra u Mostaru (Ulica kardinala Stepinca).

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak
Foto: Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno