Ovaj Lancôme serum zbog njegove učinkovitosti bira 9 od 10 žena u SAD-u - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovaj Lancôme serum zbog njegove učinkovitosti bira 9 od 10 žena u SAD-u

Tekst:

Bonjour.ba

ZDRAVLJE I NJEGA
7.3.2022.

„U brendu Lancôme vjerujemo u osnaživanje žena s pomoću najnaprednijih inovacija za sve tipove kože. Prije trideset godina proizveli smo Rénergie liniju proizvoda, koja je odmah postala svakodnevni saveznik za žene diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnice vjeruju sposobnosti ove linije proizvoda da pruži najvišu tehnološku razinu kvalitete, kao i najučinkovitije rezultate. Sada s ponosom predstavljamo novi Rénergie H.C.F. Triple Serum: prvi serum koji ujedinjuje komplementarne sastojke koji su se do sada smatrali nekompatibilnima.” – izjavila je Françoise Lehmann, globalna predsjednica brenda Lancôme.

 

Nova era visoke učinkovitosti za  sprječavanje pojave znakova starenja

Trideset godina nakon lansiranja Rénergie linije (1992.), Lancôme predstavlja novo doba visokoučinkovitih proizvoda za njegu kože koji znatno pridonose volumenu kože te njezi protiv bora i tamnih mrlja uz novi proizvod Rénergie H.C.F. Triple Serum. Revolucionarna formula koja u jednoj trostrukoj dozi ujedinjuje tri aktivna sastojka koji su poznati po svojim komplementarnim i istodobnim učincima na znakove starenja kože, a do sada su se smatrali nekompatibilnima: hijaluronska kiselina, vitamin C + niacinamid i ferulinska kiselina.

 Žene su izjavile da primjećuju napredak u cjelokupnom izgledu kože unutar samo tjedan dana, a nakon dva, četiri i osam tjedana upotrebe navode da primjećuju poboljšane rezultate. Rénergie H.C.F. Triple Serum toliko je učinkovit, uz istodobno pružanje vrhunske njege, da 9 od 10 žena* u SAD-u, Francuskoj i Kini izjavljuje da bi ga upotrebljavale radije nego svoj trenutačni serum ili bi ga dodale svojoj rutini njege kože.

 


Nova znanja i novi pristup starenju kože

Kompleksna mreža strukture naše kože mijenja se u skladu s našom dobi i životnim navikama. Istodobno sa starenjem epiderma se stanjuje, a spoj dermisa i epiderme postaje spljošteniji. U dermisu dolazi do brojnih velikih promjena koje su posljedica smanjene proizvodnje kolagena i elastičnih vlakana, njihovih promjena i nove organizacije.

 

 

Nova generacija dermokozmetičkih aktivnih sastojaka poznati po komplementarnim učincima na koži


HIJALURONSKA KISELINA

Na bazi fermentacije, dobiva se pomoću biotehnologije i zelene kemije. Hijaluronska kiselina poznata je po tome što apsorbira količinu vode do 1000 puta veću od vlastite težine i tako pomaže zagladiti kožu i vratiti joj punoću uz pomoć hidratacije. Nova generacija ovog sastojka poboljšano prodire u kožu i zadržava se u njoj (zadržava se u koži 13 puta dulje od standardne hijaluronske kiseline). Njezina svojstva učinkovita protiv bora dokazana su in vivo.

 VITAMIN C + NIACINAMID

Derivat vitamina C i niacinamid (vitamin B3) pridonose kontroli tena kože i učinkoviti su protiv tamnih mrlja. Niacinamid pomaže umiriti kožu i istodobno spriječiti pigmentaciju. Derivat vitamina C pomaže ujednačiti ten kože.

 FERULINSKA KISELINA

Čist u udjelu od 99 %, ovaj sastojak na biljnoj bazi dobiva se iz rižinih klica ili mekinja s pomoću zelene kemije. Kao snažan antioksidans, ferulinska kiselina neutralizira štetu uzrokovanu slobodnim radikalima kako bi zaštitila kožu od starenja. Ojačavajući kožnu barijeru, ovaj sastojak pomaže i poboljšati kvalitetu kože.

Svaki od ovih dermokozmetičkih aktivnih sastojaka drži se u zasebnom spremniku kako bi se spriječio utjecaj zraka, svjetlosti i nečistoće te kako bi se očuvala optimalna učinkovitost prije nego što se sastojci pomiješaju pri nanošenju s pomoću trostrukog aplikatora.

 Ova se tri dermatološki aktivna sastojka kombiniraju s glukopeptidima iz ekstrakta lanenih sjemenki, ključnih i prepoznatljivih sastojaka proizvoda iz asortimana Rénergie. Velike koncentracije aktivnog ekstrakta lanenih sjemenki dobivene su hladnim prešanjem. Takav ekstrakt lana bogat je peptidima i oligosaharidima: udio od 33%** peptida jača kožnu barijeru i pomaže hidratizirati kožu, udio od 45%** oligosaharida (složenih šečera uključujući glukozu) poboljšava strukturu. Ove dvije frakcije ciljano djeluju na znakove staranja kože i ključne su za njezinu obnovu.


3 teksture za 1 trostruku dozu

Kremasta tekstura koja sadrži hijaluronsku kiselinu nove generacije i glukopeptide dobivene iz lanenih sjemenki. Osmišljena za trenutačno vidljiv učinak i djelovanje protiv starenja kože, ova formula razvijena je i stabilizirana s pomoću posebne kombinacije površinski aktivnih tvari i polimera.

Lagana emulzija koja sadrži derivat vitamina C i niacinamid, formulirana s niskom pH vrijednošću za optimalnu učinkovitost.

 Bezvodni gel prozirne teksture za stabilizaciju i zaštitu ferulinske kiseline te za očuvanje optimalne koncentracije i učinkovitost tijekom primjene.

9 od 10 žena prešlo bi na upotrebu Rénergie H.C.F. Triple Serum proizvoda

Žene diljem svijeta ovo stajalište temelje na kombinaciji učinkovitosti seruma i ugodnog osjećaja koji ostavlja na koži.


Učinkovitost protiv tamnih mrlja u ujednačavanju tena***:

NAKON 2 TJEDNA: ten kože je ujednačeniji

NAKON 4 TJEDNA: intenzitet tamnih mrlja je smanjen

NAKON 8 TJEDANA: veličina i broj tamnih mrlja smanjeni su

 


Učinkovitost na području vrata:

83 % ZAGLAĐENIJA KOŽA

86 % MEKŠA KOŽA

* Namjera da svoj trenutačni serum protiv znakova starenja kože zamijene ovim nakon 4 tjedna upotrebe, 417 žena iz Azije, Europe, SAD-a
**Analiza suhe tvari ekstrakta lanenih sjemenki
***Kliničko ispitivanje provedeno na 45 žena

***
Naslovna fotografija: Lancôme Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno