5 lekcija koje smo naučili uz novi miris koji dokazuje da je život lijep - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 lekcija koje smo naučili uz novi miris koji dokazuje da je život lijep

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BEAUTY SAVJETI
4.4.2023.

Svakim danom određene sitnice podsjećaju nas da je život lijep. Možda nas na to prisjeti druženje s dragim ljudima, osmijeh nepoznate osobe ili pak ranojutarnji cvrkut ptica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ta neopisiva fuzija osjećaja sreće, ugode i zahvalnosti inspiracija je da činimo nešto pozitivno, inovativno, nešto što će ostaviti jedinstven trag nadolazećim generacijama.

Kao što je to devedesetih godina prošlog stoljeća dočarao oskarovac Roberto Benigni sa svojim remek djelom „Život je lijep”, ista poruka preslikala se i na svijet ljepote. Baš taj spomenuti osjećaj poslužio je luksuznom beauty brandu – Lancôme kao zvijezda vodilja za kreiranje upečatljivog mirisa.

Kroz prethodne godine francuski beauty brand Lancôme dokazao nam je da se ljepota života krije i u neodoljivim mirisnim notama koje nas prate iz dana u dan. Stoga, budite odlučne i odvažite se na kreiranje života kakvog zaslužujete kroz 5 lekcija koje nam je dokazao novi miris.

Život kreiramo sami. Učinite ga prekrasnim.

Da je sreća zajednička, ali i osobna stvar naglasio je Lancôme još 2012. godine kada je po prvi poslao poruku „Život je lijep”. Deset puta snažnija formula, sada već kultnog mirisa, obilježit će naše nadolazeće pobjede, poraze koje će nas učiniti snažnijima, ali i biti mali putokaz za kreiranje sretne budućnosti.

Trenuci koji mame osmijeh na lice kriju se u neodoljivim detaljima, baš poput dizajna mirisne bočice

Kristalni osmijeh koji bilježi brojne sretne trenutke poslužio je kao inspiracija za dizajnericu Chatherine Krunas koja stoji iza dizajna originalne bočice. Ova upečatljiva, ali i tako elegantno kreirana bočica obilježit će neke posebne trenutke vašeg života koji će dodatno krasiti mirisne note „La vie est belle" mirisa.

Vodite se kroz život stihovima pjesme "What a Wonderful World"

Stihovi koje je 1970. godine otpjevao Louis Armstrong, a koje je reinterpretirao francuski glazbenik SebastiAn (Ed Banger Records) poslužili su kao himna sreće koja će nas iznova podsjećati da određene stvari poput cvrkuta ptica, šuma mora, ali i upečatljivih mirisnih nota čine život uistinu ljepšim.

 
Slavite male, ali bitne pobjede u svom životu

Inspirirane porukom „Život je lijep” koju šalje beauty brand Lancôme, dame diljem svijeta odlučile su se kreiranje osjećaja sreće baš kakvu zaslužuju. Taj osjećaj krije se u malim pobjedama, trenucima koje slavimo zajedno, ali i porazima koje nas uče da budemo hrabre i uporne u našim svakodnevnim izazovima. 

Sretne trenutke neka obilježe ugodni mirisa cvijeta irisa

Jedna od najljepših cvjetnih aroma inspirirala je Lancôme na kreiranje upečatljivog mirisnog traga koji je među beauty entuzijasticama vrlo brzo dobio titulu jednog od najtraženijih.

S deset puta jačom koncentracijom nego u izvornoj formuli, cvijet irisa postao je baza La Vie est Belle Iris Absolu mirisa. Fuzijom voćnih sastojaka među kojima se kriju akordi crnog ribiza kao i note smokve, ovaj miris jedinstvena je aromatična pustolovina koju ćete zavoljeti na svojoj koži. 

 

* * *
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci