Lan je idealan za ured i vruće proljetne dane. Imamo 5 komada koji su nenadmašno chic. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Lan je idealan za ured i vruće proljetne dane. Imamo 5 komada koji su nenadmašno chic.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
14.4.2024.

Lan je materijal koji rado biramo već s prvim danima proljeća i visokim temperaturama koje donosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Njegova sposobnost apsorpcije vlage i lakoća samog materijala, čini ga idealnim izborom i za uredske lookove, kako bi radni dan bio podnošljiviji i na temperaturama iznad 25 °C.

 U Massimo Dutti dućanu nam je pažnju privukla čitava kolekcija izrađena od lana. Tu smo pronašli savršene komade koji osvajaju svojom udobnošću i nepretencioznim tihim luksuzom.

 Zeleni set u boji masline stvoren je za svakodnevne aktivnosti i obveze u gradu, a uz odličan par potpetica i lagani blejzer, s ovim kompletom spremni ste i za ured. Upečatljiva duga bijela haljina s dinamičnim crnim prugama odiše živahnim šarmom i jednako ju je lako nadograditi u poslovni look uz elegantnu bijelu košulju ili blejzer.

Tu je i jedan klasičan i neizostavan komad - lanena košulja plave boje s bijelim prugama koja može biti temelj svakog poslovnog looka, baš kao i crni laneni prsluk koji može poslužiti kao majica ispod blejzera ili modni detalj koji će jednostavnoj poslovnoj košulji dati autentičnost.

Lan je tkanina koja slavi prozračnost i koja svakom odjevnom komadu daje dozu sofisticiranosti. U Massimo Dutti pronađite svoje omiljene komade i uživajte u beskrajnoj udobnosti i bezvremenskom stilu ovog proljeća.


Massimo Dutti laneni komadi


* * *
Naslovna fotografija: @lilyisabellaclark

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno