La Jupe predstavio novu kolekciju haljina idealnu za sve svečane prilike

STILSKI SAVJETI
31.7.2019.

Profinjen i laskav dizajn uz pomno birane materijale čine haljine brenda La Jupe favoritom svih dama koje teže eleganciji u svojim svakodnevnim odabirima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova linija haljina, čiji dizajn potpisuje Sanja Dujmović, inspiriran je bezvremenskim siluetama koje zrače ženstvenošću i romantikom. Za izradu ovih modela korištena je fina i kvalitetna 3D čipka s našivenim perlicama i lepršavim tilom. Zanimljiva kombinacija materijala i ukrasnih detalja daje La jupe haljinama svečani efekt, dok kroj odražava njihovu bezvremensku notu.
Haljine su istovremeno efektne, ali i udobne, funkcionalne i nosive. Dolaze u šarolikoj paleti nijansi kako bi svaka dama pronašla savršenog kandidata za svoj modni izričaj.

Otvorena leđa ili dinamični volani su samo neki od detalja koji im daju posebnu notu, kao i činjenica da je svaka haljina u La Jupe showroomu rezultat potpuno personaliziranog procesa budući da se svaki komad kreira prema točnim mjerama klijentica.

Kompletnu kampanju za ovu liniju haljina donosimo u nastavku, a više informacija o La Jupe kreacijama potražite na Instagram stranici brenda

 

 

***
Foto: Karmen Poznić
Model:  Ema Kovač
Frizura i makeup: Ivica Palinić

STILSKI SAVJETI , 31.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Karmen Poznić

Podijeli:

Posljednje objavljeno