Kućica od medenjaka će unijeti posebnu magiju na blagdanski stol - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kućica od medenjaka će unijeti posebnu magiju na blagdanski stol

Tekst:

Arijana Bošnjak

GOURMET
12.12.2023.

Kućice od medenjaka su ove godine sve popularnije jer, baš kao i blagdanska sezona, sinonim su za radost, smijeh i neodoljive arome svježe napravljenih delicija čiji mirisi okupaju dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ono zbog čega mnogi posebno vole recepte koje spremaju u vrijeme blagdana, svakako je to što tada mogu na interesantne načine izraziti svoju kreativnost. Mnoštvo boja, neobične kombinacije okusa, ali i oblika, hranu pretvaraju u mala umjetnička djela (poput bora, snjegovića ili zvijezde).

 Ove godine sve više na društvenim mrežama vidimo kućice od medenjaka (gingerbread house) koje neodoljivo podsjećaju na onu iz bajke „Ivica i Marica“. Ona donosi spoj ukusnih sastojaka kao što su med, cimet i đumbir, ali i zabavno kulinarsko iskustvo koje će vas okupiti oko stola i pričati o zajedništvu.

Mi smo u drogerijama dm pronašli odličan set koji sadrži sve sastojke potrebne za izradu idealne kućice od medenjaka. U kutiji se spremni nalaze gumeni medvjedići, mini čokoladni dugmići i šećer u prahu.

Kada vidimo sadržaj ove kutije, znamo da obećava zabavu za čitavu obitelj, a da će gotova kućica od medenjaka u dom unijeti toplinu i dašak blagdanske magije.


Kućica od medenjaka


* * *
Naslovna fotografija: @lucrecia_quesada_

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno