Kroz online donacije darujte pravi praznični poklon za još bolje uslove rada “Dnevnih centara“ – SOS Dječijih sela u BiH...

Kroz online donacije darujte pravi praznični poklon za još bolje uslove rada “Dnevnih centara“ – SOS Dječijih sela u BiH

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

POSAO & ŽIVOT
29.12.2021.

Decembar je mjesec kada uživamo u prazničnim danima i druženjima sa najdražima i zato je vrlo važno  radost koju osjećamo podijeliti i sa drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog decembra kompanija Mastercard je pokrenula online kampanju koja nam daje priliku da prazničnu radost podijelimo sa djecom iz SOS Dječijeg sela BiH kroz donacije Mastercard karticama. Upravo kako bi doniranje učinili jednostavnijim, bržim i održivim, Mastercard je pokrenuo kampanju pod nazivom “Biti dio dječije radosti. Neprocjenjivo”.

Ovo partnerstvo i kampanja se realizuje stavljajući u funkciju dobročinstva sve ključne funkcinalnosti digitalnih plaćanja sa nadom da će ova akcija dosegnuti nove korisnike i inspirisati ih da se pridruže u stvaranju pozitivnih promjena u životima djece u SOS Dječijim selima u BiH. U SOS Dječijim selima djeca odrastaju sa braćom, sestrama i SOS roditeljima, gdje je akcenat na porodičnom okruženju, a doniranjem sredstava preko ove platforme biće obezbijeđena dodatna sredstva za još kvalitetniji rad dnevnih centara, gdje se djeci osigurava poticajno okruženje u kojem na prirodan i spontan način usvajaju znanja, vještine i navike kroz edukativni i kreativni rad u skladu sa individualnim razvojnim planom djeteta.

Prateći trend povećavanja digitalnih plaćanja, Mastercard je podržao online način doniranja SOS Dječijim selima u BiH uz beskompromisnu sigurnost transakcija svakog korisnika putem platforme www.sos-ds.ba. Stoga, Mastercard i SOS Dječija sela u BiH pozivaju da se svi priključimo zajedničkoj kampanji online donacija gdje svaku donaciju učinjenu Mastercard® karticom, u bilo kojem iznosu, Mastercard uvećava za još 10 KM. Sredstva prikupljena i uvećana od strane Mastercarda biće usmjerena za još kvalitetnije uslove rada Dnevnih centara, SOS Dječijih sela u BiH s ciljem kontinuiranog rada sa djecom svih uzrasta, u skladu sa njihovim razvojnim, edukativnim, kreativnim i psihološkim potrebama, jer svako dijete podjednako zaslužuje da odrasta zdravo i sigurno.

Činiti dobro za druge je zasigurno način da svoju radost i sreću podignete na viši nivo i stavite osmijeh na nečije lice i svoju solidarnost pretvorite u djelo. Želimo da uz vas damo svoj doprinos kako bi pružili šansu za sretnije djetinjstvo i nesmetano odrastanje djeci u SOS Dječijim selima u BiH, te da unaprijedimo rad i uslove u kojima djeca žive. Organizacije kao što su SOS Dječija sela u BiH trebaju pomoć građana više nego ikada, a naša mislija je inkluzivnija i održivija digitalna ekonomija i širenje uticaja kroz naše filantropske napore.

Kampanja traje do 28.2. 2022. godine i pozivamo vas da postanete dio dječije radosti kroz učešće u ovoj kampanji, te da kroz online koncept doniranja date svoj značajni doprinos za svjetliju budućnost djece u SOS Dječijim selima BiH i ne zaboravite da će vaše donacije biti uvećane od strane kompanije Mastercard bez obzira na donirani iznos.

Povezani članci

Najpopularniji članci