Kratki kaputi sa šal ovratnikom upečatljiv su trend, a mi smo pronašli neodoljiv komad - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Kratki kaputi sa šal ovratnikom upečatljiv su trend, a mi smo pronašli neodoljiv komad

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
4.10.2023.

Jesen je vrijeme kada, uz želju za unikatnim komadima koje ćete uklopiti u svoj specifičan modni izričaj, stavljate fokus i na ugodnost i toplinu, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Što ako vam kažemo da smo pronašli savršen komad koji sadrži sva tri navedena prioriteta? Komad koji će se idealno sljubiti sa sivim danima sezone, a pri tome ipak unijeti dašak topline svojim unikatnim detaljem i učiniti da svaki look ponese epitet – chic.

ZARA je u svojoj šarolikoj ponudi izbacila jedan istinski jesenski model, kratki kaput u boji antracita, s upečatljivim šal ovratnikom koji mu daje posebnu eleganciju i unikatan dizajn.

Uz par bezvremenskih komada poput crnih hlača, klasične kožne torbe i naočala, zračit ćete profinjenom „old money“ estetikom po uzoru na Jackie Kennedy. Želite li pak nešto ležerniji look, sigurni smo da će ovaj model s asimetričnim šalom itekako lako ispratiti i vaše omiljene tenisice i jeans hlače.


Ulovite svoj komad na linku ispod fotografije


* * *
Naslovna fotografija: @holyseero

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno