Kožni komadi kao omiljeni jesenji saputnik kroz 10 upečatljivih i praktičnih izdanja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kožni komadi kao omiljeni jesenji saputnik kroz 10 upečatljivih i praktičnih izdanja

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
7.11.2023.

Želite besprijekoran, seksi i profinjen jesenji look? – Birajte kombinacije s kožnim komadima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Vječno bezvremenska, odjeća od kože je možda i najbolji način da unaprijedite vaš stil i kreirate fantastičan izgled. Za razliku od mnogih odjevnih komada koji se čine ograničavajućima i prikladnim samo za određene prilike, oni od kože se lako mogu prilagoditi izdanjima od jutra do večeri. 

 Tražeći inspirativne kombinacije na Instagramu, look s naše naslovnice nas je zaista oduševio. Camila je dugu smeđu suknju uparila s neodoljivim džemperom spuštenih ramena te uz suptilne modne dodatke kreirala jedan od omiljenih lookova sezone – seksi, a tako profinjeno. 

Ovaj look dodajemo u naš moodboard za ovu sezonu, a inspirisao nas je za potragu dodatnih outfita s kožnim komadima. Modne insajderice kao da su znale šta tražimo pa vam u nastavku donosimo listu nekoliko outfita koji ćete kopirati već sutra. 

 Od klasičnih kožnih jakni i blejzera, do balonera, a zatim i suknji, hlača ili pak haljine, koža se nosi kroz sve kombinacije i komade. Zaigrajte se i vi u svom ormaru! 

 Dodatna inspiracija 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @camilacoelho 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno