Kako urediti košaru za bicikl? Donosimo 3 simpa DIY prijedloga.

STILSKI SAVJETI
29.4.2021.

Upravo su proljetni dani idealni da sa svojim dvotočkašem provedete više vremena. Osim što ćete razgibati tijelo i uživati u vožnji na svježem zraku, bicikl vam može poslužiti i kao chic, modni dodatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što ćete prilikom kupovine bicikla odabrati i omiljenu boju, svakako se možete zabaviti i uređivanjem košare koja će imati praktičnu ali i estetsku ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom da je bicikl u posljednje vrijeme dodatno dobio na popularnosti te je sve češće prijevozno sredstvo i do radnog mjesta, jedno instant osvježenje će mu dati potpuno novu dimenziju.

Idealan za vožnju gradom, kroz zelene parkove ili odlazak na piknik, bicikl s košarom pružiti će dovoljno mjesta za osnovne stvari potrebne za uživanje.

OBOJITE KOŠARU U OMILJENU BOJU 

Uz jednostavnu, pletenu košaru koju možete potražiti u omiljenoj boji ili, ukoliko želite, za potpuni makeover ju možete i sami obojiti i napravite zanimljivo, prijevozno sredstvo koje će na ulici „ukrasti“ poglede prolaznika. 

KOŠARE OD RAFIJE ILI TANKE ŽICE OMOTAJTE VIJENCEM OD CVIJEĆA

Obzirom da bicikl nije rezerviran samo za sportske varijante i da se s njim možete zaputiti bilo gdje, dozvolite si da ga uredite po svom ukusu. Potražite maštovite košare od rafije ili tanke, isprepletene žice u zlatnoj ili srebrnoj boji, košare omotajte vijencem od omiljenog, sitnog cvijeća ili u njih postavite buket koji ste kupiti na obližnjoj tržnici. 

MARAMA ZA DODATNI CHIC LOOK KOŠARE

Košaru po želji možete ukrasiti i lepršavom maramom koja će vašem biciklu dati romantičnu notu kojoj se i sami stilski možete pridružiti prilikom odabira outfita za vožnju gradom. Tako ukrašenu korpu postavite s prednje ili stražnje strane i zaputite se bilo gdje. 

***

Naslovna fotografija: @kellynederlof 
Tekst: Ana Bošnjak 

STILSKI SAVJETI , 29.4.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ana Bošnjak

Foto by:

@kellynederlof

Podijeli:

Posljednje objavljeno