Kompanija BINGO uz partnere i ove godine pokreće zanimljiv projekt za podršku ženskim organizacijama u BiH

MODNE VIJESTI
24.2.2020.

Kao i prethodne dvije godine, kompanija Bingo će s partnerima i uz podršku Bingo kupaca, donirati sredstva za sedam kreativnih projekta različitih udruženja žena s područja Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Tijekom 2018. i 2019. godine pristiglo je više od 300 projektnih prijedloga, što nas je motivisalo da nastavimo s projektom. Kako smo i ove godine pripremili prigodnu ponudu u povodu Dana žena, kupci će imati priliku da kupovinom artikala iz akcijske ponude doprinesu donacijama za udruženja čije ćemo projekte podržati. Pozivamo sva udruženja i organizacije žena da se putem naše web stranice prijave i pošalju projektne prijedloge u periodu 24.2-6.3.2020.“, komentirala je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga kompanije Bingo.

KAKO I VI MOŽETE BITI DIO OVOG PROJEKTA?

Naime, artikli čijom kupovinom i kupci doprinose donacijama na policama su označeni posebnom oznakom sa srcem, a prigodni su kao pokloni za Dan žena ili su pak neophodni damama u svakodnevnici. Iako je Dan žena praznik koji traje jedan dan, on je motiv za ovaj projekt koji će ženama iz udruženja donositi benefite iz dana u dan, kroz cijelu godinu.

Bingovi ovogodišnji partneri su Bambi, Persil i Palette, a tu je i nekoliko donatora koji su odlučili podržati ovaj projekt. 

KAKO APLICIRATI ZA OVAJ BINGO PROJEKT?

Aplikaciju za prijavu projektnih prijedloga udruženja, kao i sve detalje, možete pronaći na Bingovoj web stranici. Poziv je otvoren do 6.3.2020., a objava nagrađenih projekata će biti 9.3.2020. Ukupan fond za donacije je 16 000 KM.

MODNE VIJESTI , 24.2.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike