Kako dekorisati komodu i konzolni stol? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako dekorisati komodu i konzolni stol?

Tekst:

Nevena Divčić

DIZAJN SAVJETI
19.10.2023.

Dijelovi namještaja pored kojih često prolazimo vremenom postanu izazovni jer zbog potrebe da nam neopohodne sitnice budu "nadohvat ruke" ovi dijelovi stana s vremena na vrijeme izgledaju pretrpano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Za početak odaberite komodu ili konzolni stol koji odgovara stilu vašeg prostora i razmislite o funkcionalnosti. Hoće li se koristiti za pohranu ili će služiti isključivo kao dekorativni element? Ovisno o tome, možete odabrati dodatke koji će odgovarati njegovoj svrsi. Ako volite minimalizam, držite se jednostavnih i čistih linija. Manje može biti više. 


Svjetlo

Postavljanje lampe na konzolni stol može stvoriti ugodnu atmosferu. Odaberite lampu koja estetski odgovara prostoru.

 Ogledalo, fotografije ili slike

Postavljanje ogledala iznad konzolnog stola može stvoriti osjećaj prostranosti i dodati vizuelnu dubinu. Osim toga, ogledala su i dekorativni elementi sami po sebi. Odaberite slike koje odražavaju vaš stil i estetiku.

 Svježe cvijeće ili biljke

Postavite vazu s svježim cvijećem ili omiljene biljke na konzolni stol. To će dodati svježinu u prostor.

 

 

Dekorativni ukrasi 

Dodajte dekorativne ukrase poput vaza, svijećnjaka, figurica ili drugih dekorativnih predmeta koji odražavaju vaš osobni stil. Postavite svijeće na stol kako biste stvorili toplu i ugodnu atmosferu, posebno u večernjim satima. Dodajte osobne dodire kao što su fotografije, suveniri ili naslijeđeni komadi.

 Slojeviti dizajn

Razmislite o slojevitom dizajnu. To znači postavljanje različitih predmeta u različitim visinama kako bi se stvorila dinamika i interes u dekoru.

 

* * *
Naslovna fotografija: @donnadelaine_home

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno