Drvo i mramor odlično izgledaju zajedno, a evo koje još kombinacije materijala birati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Drvo i mramor odlično izgledaju zajedno, a evo koje još kombinacije materijala birati

Tekst:

Marija Perić

DIZAJN SAVJETI
1.1.2023.

Bez obzira je li razmišljate o renovaciji ili ste upravo u procesu opremanja doma, sigurni smo da ste se već našli pred teškim odlukama koje uključuju pitanje koje materijale birati za interijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako ste vjerni određenom stilu ili imate strogo definirani budžet, izbor materijala za kuhinju, kupaonicu ili ostale prostorije u domu postaje još zahtjevniji. No, kako ne biste imali sumnje u to koje kombinacije materijala najbolje funkcioniraju zajedno, u nastavku otkrivamo određene duete koji će se pokazati idealnima i za vaš dom. Uz to, otkrivamo i zašto su upravo ovi materijali idealni skupa i kakav ambijent stvaraju.

 

Drvo i mramor
 

Ova dva materijala savršena su za kombiniranje jer poništavaju jedno drugo i stvaraju savršen balans. Tako dobivate najbolje od oba svijeta – dašak modernog i dašak rustikalnog.

 Drvo i cigla
 

Uz drvo i ciglu u bilo kojoj prostoriji dobivate duo koji funkcionira dobro kao crna i bijela. Ova dva materijala čine prostor toplim i zajedno daju pomalo industrijski izgled.

 Čelik i mramor
 

Dašak luksuza i savršene odmjerenosti posebno daju ova dva materijala. Dobar su odabir za vašu kuhinju koja će uz čelik visokog sjaja i mramor koji ostavlja dojam profinjenosti izgledati wow.

 Metal i staklo
 

Metali pružaju dimenziju i strukturu svakom prostoru, a kako ne bi djelovali previše zatvoreno i hladno, savršen balans pružit će staklo, posebno na kabinetima u kuhinji. Metal odlično reflektira svjetlo, a staklo stvara dubinu.

 Drvo i drvo
 

Kada želite da bilo koja soba u interijeru dobije dozu karaktera, dobar odabir je unijeti drvo u uređenje. Možete ga iskoristiti u obliku pregrada, namještaja, podova, a mnogi ga vole jer je prirodan i daje toplinu prostoru.

 

***
Naslovna fotografija: @valery_3dviz 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno