Ako ste uvijek maštali o životu na selu, trebate vidjeti uređenje ove kolibe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ako ste uvijek maštali o životu na selu, trebate vidjeti uređenje ove kolibe

Tekst:

Marija Perić

INTERIJERI
25.9.2022.

Kuća na selu u Švedskoj kojoj Elin bježi iz grada svakog vikenda jedan je od najslađih interijera koje smo otkrili na Instagramu u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Elin je blogerica, zaljubljenica u interijere, modu, vrtlarstvo i putovanja, a piše i za švedski Elle. Našu je pozornost ovog puta ukrala njena renovirana bijela koliba okupana zelenilom i čarobnim cvjetnjakom. Prvo što ćete primijetiti na njenim fotografijama je vrt sa svojim travnjakom, sjenom drveća i ljuljačkom, kao i puteljke isprekidane cvjetnim grmovima.

Zatim će vas osvojiti prednji i zadnji dio kuće sa udobnim i stylish mjestima za sjedenje i uživanje u sunčanom poslijepodnevu.

 Kad se približite kući odmah će vas oduševiti dnevni boravak u staklu koji čini da se osjećate kao da ste vani iako ste unutra. Što se nas tiče, ovo je idealno za kišne dane i rad od kuće.

 U kući ćete se susresti sa rustikalnim i retro uređenjem koji daje savršen šarm kolibi, kao i mnoštvo detalja. Od daski na zidovima pa sve do visećih lustera i greda, sve u ovom domu viče: „cosy"'.

 Šećer na kraju je odvojena spavaća soba koja čini idealno mjesto za dvoje u svojoj odvojenoj zelenoj kolibici. Iako je riječ o malenom prostoru, Elin mu je dala šarm zahvaljujući šeširima na zidu i pletenim ukrasima.

 

***
Naslovna fotografija: @elinlannsjo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno