Koji su najljepši ugostiteljski objekti u regiji? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Koji su najljepši ugostiteljski objekti u regiji?

Tekst:

Bonjour.ba

GOURMET
3.8.2014.

I ove godine, u organizaciji internet magazina Enterijer.ba, održava se natjecanje za najljepši ugostiteljski objekt u regiji, poznatije i pod imenom Grimizna kugla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na listi se našlo i par njih smještenih u našoj državi, a nakon ocjene prvih deset članova međunarodnog stručnog žirija, izdvojeno je pet ugostiteljskih objekata koji su u samom vrhu poretka u natjecanju za najljepše uređen ugostiteljski objekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći prema dosadašnjim glasovima, nagrada Grimizna kugla bi mogla biti uručena Zlatnoj ribici iz Sarajeva, restoranu Comunale ili hotelu Falkensteiner  iz Beograda, restoranu More iz Dubrovnika ili restoranu Per Sempre iz Podgorice.

No, još devet članova žirija će dati svoju ocjenu, nakon čega će i biti proglašen pobjednik. Osim gore navedenih pet finalista, priliku za ovu laskavu titulu imaju i caffe bar Henessy iz Zenice, Intermezzo iz Sarajeva, Imanje Knjaz iz Podgorice, konoba Atrium iz Kotora i Ćatovića Mlini iz Morinja. Zašto su se ovi ugostiteljski objekt našli na ovoj listi, pogledajte u galeriji.

PreviousNext

PR/MODAMO.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno