Od mokasinki do cipela s petom - ovo su najslađi modeli zatvorenih cipela za ljeto

HIGH STREET
23.7.2020.

Iako se radujemo ljetnim sandalama i papučama u ormaru, ljeti trebamo imati negdje u blizini omiljene elegantne zatvorene cipele koje možemo nositi neovisno o prilici. Favorit dama su i modeli sa otvorenom petom koji spajaju udobnost i ležernost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pridodamo li tome i moderan izgled ovih modela u ponudi high street dućana, možemo se složiti kako se radi o odličnoj kombinaciji za svaki dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: @fusunlindner

Udobne i praktične, volimo ih i zato što baš svakoj modnoj jednadžbi podare moderan chic izgled bez puno truda. Ne sputavaju nas u obavljanju svakodnevnih obaveza te su odlične za različite vremenske uvjete. Što se tiče kombiniranja ovih neodoljivih modela, volimo ih nositi uz sve modele suknji, ali i haljina, no nisu isključene niti kombinacije koje uključuju omiljene traperice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Füsun Lindner (@fusunlindner) on

Ovog ljeta cipele sa potpeticom apsolutni su modni imperativ te su odličan odabir za lagane ljetne večeri, ali i za dnevna izdanja imate li neki važan poslovni sastanak ili ste se odlučile na šetnju gradom. Osim cipela sa potpeticom, ove sezone nose se i lakirani modeli, cipele od rafije, kožne cipele sa zakovicama, remenčićem oko gležnja, sa detaljima poput čvora, u nude, ali i jarkim nijansama sa kojima ćete zasigurno razbiti odjevnu monotoniju. 

Foto: @fusunlindner

U nastavku izdvojili smo najbolje modele iz aktualne high street ponude, a na vama je da pronađete baš onaj model cipela koji će savršeno odgovarati vašem stilu, ali i osobnosti.

HIGH STREET PONUDA

ZARA 59,95 KM

ZARA 99,95 KM

ZARA 79,95 KM

ZARA 59,95 KM

ZARA 69,95 KM

Stradivarius 39,95 KM

Stradivarius 45, 95 KM

Stradivarius 49,95 KM

Bershka 39,95 KM

Bershka 39,95 KM

Bershka 29,95 KM

Bershka 59,95 KM

ASOS 48,68 KM

ASOS  32,44 KM

ASOS 38,94 KM

ASOS 43,12 KM

ASOS 43,67 KM

ASOS 33, 22 KM

HIGH STREET , 23.7.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@fusunlindner

Podijeli:

Posljednje objavljeno