Kaubojske čizme su ultimativni trend i ove sezone. Ovi modeli dostupni su i u BiH. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kaubojske čizme su ultimativni trend i ove sezone. Ovi modeli dostupni su i u BiH.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
12.9.2023.

Kaubojke su još jedan od modnih trendova koji su zacrtali svoj modni status u kamen i ne planiraju napustiti naše ormare ni ovu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Svi se sjećamo scene iz serije „Sex i Grad“ kada je Carrie primorana da izuje cipele za kućni party. To je scena u kojoj ona srčano objašnjava da ih ne može skinuti jer one zapravo i čine potpuni look.

Ovo možemo primijeniti na svaki outfit za koji se odlučimo, jer često na isti odjevni predmet možemo nositi više različitih modela obuće, pri čemu će svaki od njih kombinaciji dati potpuno novi vibe. Tako će nježna, lepršava haljina uz biker čizme pričati jednu rock 'n' roll priču, Mary Jane potpetice će unijeti eleganciju i romantiku u svaki look, dok će kaubojke za svaki odjevni predmet biti dašak boho stila i ležernosti.

 Kaubojke zadnjih par sezona osvajaju modne piste i street style momente upravo zbog njihove svestranosti. Kratke ili duboke, elegantne crne ili otkačene s uzorcima poput zvjezdica ili zabavnih resica, u ponudi postoji zaista mnoštvo modela koji će se lako uklopiti u svaki modni izričaj. Mi smo za vas pronašli 10 neodoljivih modela u high street ponudi s kojima ćete u trenu imati kombinacije koje su tako urbane i chic.


Pogledajte favorite koje smo izdvojili


ZARA 119 KM

ZARA 239 KM

ZARA 159 KM

ZARA 179 KM

ZARA 139 KM

ZARA 159 KM

MANGO 119 KM

MANGO 599 KM

MANGO 279 KM

MANGO 459 KM

* * *
Naslovna fotografija: @fakerstrom

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno