Zimski kaputi u boji devine dlake stvoreni su za slojevite kombinacije sezone - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bezvremenski klasik: Zimski kaputi u boji devine dlake koje ćete obožavati

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
11.2.2024.

Kaputi u boji devine dlake vječni su klasik koji izdržava test vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Možda je to zbog neutralne zemljane nijanse koja se lako upari uz svaki odjevni predmet, možda pak zbog toga što ta nijansa zauvijek odiše sofisticiranom elegancijom. Osim toga, ovaj ton svakom kroju kaputa daje poseban šarm.

 Oversized ili ukrojeni, široki raglan rukavi ili uski i elegantni, naglašenog struka ili široki s pojasom… Koju god opciju birali, kaput u boji devine dlake sigurno će postati omiljena baza zimskih kombinacija. Trik je u tome da, što god odjenuli ispod ovakvog kaputa, on će look transformirati u bezvremensku klasiku.

Dizajnerski brend Max Mara i high street MANGO, na neki način su predstavnici ovog kultnog modela. Iz kolekcije u kolekciju, kreiraju stylish modele koji mogu ispratiti svaki stil, baš kao i svaku situaciju – od ureda do večernjeg eventa.

 Mi smo izdvojili 3 favorita koja bismo i sami rado dodali u zimsku garderobu i time osigurali provjereno dobar zimski outfit svaki put kada krenemo van. Ako želite kaput koji je osvojio status kultnog, tu je Max Mara „Manuela Icon“ kaput od devine dlake.

Želite li nešto malo drugačije, a jednako elegantno i neutralno, vaš će favorit zasigurno biti oversized model ravnog kroja, stvoren za nešto ležernije kombinacije. Ako je to previše casual, tu je strukirani kaput koji podsjeća na duži blejzer, koji će decentno zaokružiti sve kombinacije na ove hladne zimske dane.


3 kaputa u boji devine dlake


* * *
Naslovna fotografija: @olivialaura_

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno