'Coffee' korner zanimljiv je i praktičan dio interijera. Evo kako ga urediti.

GOURMET
24.5.2020.

Kutak za kavu može biti zanimljiv dekor i efektan dio interijera u dnevnom boravku ili u kuhinji pogotovo ako ga upotpunite bar kolicima, otvorenim policama, kućnim biljkama, zanimljivim šoljicama ili uokvirenim citatima o kavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo da će začiniti cijelo iskustvo ispijanja kave, nego će donijeti i osvježenje u prostor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubitelji kofeina sa idejama u nastavku mogu obogati prostor, sastaviti aranžman koji je funkcionalan i vizuelno privlačan, dati mu osobnu notu, a za koji ne treba puno novca, nego malo mašte, vremena i strpljenja. Sve što trebate učiniti je pronaći savršeno mjesto za svoj kućni coffee kutak, dodati staklenku sa kolačićima, nekoliko šalica, čaša i naravno vaš aparat za kavu.

KUHINJSKI PULT

Ako vam je kuhinjski pult manjih dimenzija, poslužite se postoljem, dodatnim ormarićem, kako biste sve neophodne sastojke za kavu lagano grupisali. Također, možete dodati policu iznad svog aparata za kavu u koju ćete staviti šalice, kavu i druge potrepštine. Međutim, ako je vaš pult velik i imate dovoljno prostora, jednostavno uredite svoj kutak za kavu sa detaljima koji izražavaju vašu individualnost i stil. Možete dodati lončiće, jedinstvene šalice sa zanimljivim printom, uokvirene citate, šarene zdjelice i sve što želite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer 🌿 (@farmhousewifey) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bridgette 🌿 (@my.midwest.farmhouse) on

OTVORENE POLICE

Uz otvorene police u jednom dijelu kuhinje možete kreirati posebni kutak za kavu.
Vaša cijela ideja ovisi o materijalu police koju ćete odabrati. Dakle, ako ste se odlučili za starije, drvene police, to će stvoriti vintage esenciju koja je ovih dana prilično u trendu, a ako ste ljubitelj minimalizma birajte metalne police i slike u industrijskom stilu. Uz standardne žlice, zdjelice, šalice i tanjure koje krase police, u dekor uključite satove, vintage detalje ili grančice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah | Home Build + DIY (@sarahmadeithome) on

BAR KOLICA

Ona su savršeno rješenje za sve kofeinske ljubitelje koji nemaju dovoljno prostora. Ideja nam se mnogo dopala jer se radi o posebnom prostoru za kafu koji vrlo jednostavno pomjerite u prostoriju koja vama odgovara, spremiti u kuhinju za doručak ili prebaciti u dnevnu sobu ako ste organizovali druženje sa prijateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina | GypsyTan.com (@gypsytan) on

Foto: one-thousandoaks.com

PRILAGOĐENI BAR

Prilagodite svoj kutak za kavu tako što ćete jedan kuhinjski ormarić preurediti u svojevrstan stolić i iskoristiti za smještaj svih potrebnih sastojaka za kavu. Vrata ormarića možete zatvoriti kad ga ne koristite i na ovaj način ostavljate dovoljno prostora na kuhinjskom pultu za pravljenje omiljenih recepata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Marshall (@soflafarmhousedecor) on

U nastavku vam donosimo još inspirativnih ideja kako urediti kutak za kavu.

Foto: @my.farmhouse.fanatic.life
Foto: @lifeonlorenzo
Foto: @peoniesandtwine
 

GOURMET , 24.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@farmtotablecreations

Podijeli:

Posljednje objavljeno