Kako stilizirati šiške? Donosimo foto inspiraciju! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako stilizirati šiške? Donosimo foto inspiraciju!

Tekst:

Bonjour.ba

KOSA
26.3.2022.

Ako postoji jedna frizura s kojom oduvijek imamo onaj "love-hate" odnos onda su to svakako šiške. Zanimljivo je to što nam na drugima izgledaju sjajno, ali kada ih zamislimo na sebi u trenutku se prisjetimo i različitih izazova sa stiliziranjem istih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Vjerujemo kako ste svi iskusili onaj osjećaj buđenja s neukrotivim šiškama i kada ste bili zahvalni na postojanju kopči koji će spasiti situaciju.

Ipak, u posljednje vrijeme su opet postale trendy, a mi im naravno opet ne možemo odoljeti. U nastavku donosimo inspiraciju za odabir oblika i prijedloge za stilizaciju.

 

Šiške preko cijelog lica

Ovaj oblik je za one najhrabrije koji su sigurni kako su šiške prava opcija za njih. Ove sezone je upravo ovaj oblik jedan od najvećih trendova. Sviđa nam se kako izgledaju uz polupodignutu, ali i podignutu kosu.

 
Curtain šiške

Curtain šiške doista izgledaju sjajno, a uz to su i jednostavne za održavanje. Možete ih nositi na jako puno različitih načina, a gotovo svaku frizuru će učiniti malo posebnijom. Jako su svestrane te se odlično slažu kako s dužom tako i s kraćom bob frizurom.

 


Duge šiške

Ako niste potpuno sigurni u odluku da želite šiške, ova varijanta je za vas. Jednostavne su za nošenje, a ako kojim slučajem shvatite da ipak šiške nisu za vas nećete čekati dugo da izrastu, win-win opcija… Duge šiške izgledaju posebno dobro uz blage valove kakve često nosi Jennifer Lopez.

 

***
Naslovna fotografija: @dorica505

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno