Kako stilizirati niske ogrlica uz ljetnu garderobu?

MODNI DODACI
18.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da se iz sezone u sezone pred nas serviraju upečatljivi i raskošni komadi nakita, jasno je zašto je toliko teško odlučiti se za samo jedan komad koji će upotpuniti naše modne priče. Vjerojatno je to glavni razlog zašto se brojne dame odluče svoj vrat i ruke ukrasiti s više različitih modela nakita izrađenog od raznih materijala. U toj domeni, posebno mjesto zauzimaju ogrlice i lančići koji dokazano bolje izgledaju kada su u paru. Modni je to odabir kroz koji ćete suptilno pokazati da imate stila, no i da se niste previše trudili u stiliziranju. 

Više decentnih ogrlica koje tvore zanimljiv niz popraćen raznim privjescima, detaljima i porukama, objeručke su prihvatile brojne dame. Svoje lančiće su nosile i s maramama svezanim u čvor, ali i satenskim trakama svezanim u mašnu.

Odlično će se slagati sa slip komadima, haljinama i bluzama s izrezom, kratkim topovima, ali i vašim izdanjima za plažu. U to ćete se uvjeriti pregledavajući izdanja ovih dama koje su usavršile vještinu slganja niski ogrlica. 

MODNI DODACI , 18.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno