Kako skladištiti odjeću kada nemate prostora za veliki ormar?

INTERIJERI
26.8.2019.

Sve češće možemo vidjeti da je, umjesto na klasičnom ormaru, u spavaćim sobama naglasak pao na praktične vješalice i police koje pomiču kreativnost i zapravo neprisutnost ormara čine jako šarmantnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kada određena kvadratura ne dozvoljava kupovinu i skladištenje odjeće u veći ormar, možete birati mobilne vješalice uz koje ćete osnovne komade odjeće i modne dodatke držati urednim, preglednim i dostupnim. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlična ideja je i opcija otvorenog ormara gdje ćete uz policu i par vješalica dobiti mjesto za spremanje vaše garderobe kakvo ćete naći i u skandinavskim interijerima.  

 
Kreativan prijedlog je i dodavanje vješalice koja će visjeti sa stropa i tako i u najmanjim prostorijama stvoriti dodatan prostor za vašu odjeću. 

Uvijek se možete poslužiti i ljestvama koje su također jako pristupačan i prilagodljiv trik za skladištenja djela odjeće, a u nastavku smo izdvojili još par cool prijedloga. Ovakve vješalice možete pronaći u popularnim trgovinama za namještaj poput IKEA, Urban Outfitters i Etsy, ali ih iz izraditi u lokalnim obrtima koji izrađuju dodatke i namještaj od drveta. 

INTERIJERI , 26.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno