3 ideje kako nekome (brzo i jednostavno) uljepšati dan 

POSAO & ŽIVOT
12.9.2019.

Kada ste god u nedoumici kako razvedriti dragu osobu, odgovor se najčešće krije u malim svakodnevnim gestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Buket cvijeća pažljiv je odabir uz koji ćete zasigurno izmamiti osmijeh na lice drugoj osobi, kao i kroz SOS savjeti iz osobnog ugla oko svakodnevnog balansa između privatnih i poslovnih obveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz šalicu mirisnog čaja, domaće kekse i razgovor sigurno ćete im uljepšati dan, a u nastavku smo izdvojili još par prijedloga kako razveseliti tužnu prijateljicu ili jednostavno dragoj osobi pokazati da vam je jako stalo do nje. 

PRIPREMITE MU/JOJ OMILJENO JELO 

Ako je vaša prijateljica bezvoljna, muž umoran ili sestra u strahu kako će proći ispit, probudite joj omiljene uspomene te potaknite val pozitivne energije uz njihovo omiljeno jelo. Slatko ili slano (ili možda oboje), vi birate. Hrana nas potiče da napravimo pauzu, uživamo u svakom zalogaju i kroz razgovor opustimo se te odmaknemo od svih briga taj dan. 

ZAGRLITE JU/GA I POZOVITE NA RAZGOVOR

Dokazano, zagrljaj potiče val hormona sreće i osjećaj zadovoljstva, a u kombinaciji s razgovorom o temama koje muče vama dragu osobu može biti recept za pozitivne vibracije. Kroz razgovor im možete olakšati dan i pomoći da njihove brige ne postanu vlasnici njihovih misli i raspoloženja.

DARUJTE IM DAN ZA ODMOR

Ponekad je manjak sna zbog niza obveza, kako obiteljskih, tako i poslovnih, razlog zašto se pojedine osobe osjećaju anksiozno. Kako biste to ispravili, prijatelju ili prijateljici pomozite s novim projektom ili budite teta nestašnoj dječici na makar sat vremena kako bi se oni pronašli malo vremena samo za sebe. Vi ćete dobiti nova iskustva, a vama draga osoba željeni odmor. 

POSAO & ŽIVOT , 12.9.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno