5 stvari koje uspješne dame uvijek naprave nakon radnog vremena - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 stvari koje uspješne dame uvijek naprave nakon radnog vremena

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
14.8.2019.

Baš kao što s velikom znatiželjom čitamo kako uspješne dame započinju dan, s jednakom znatiželjnom istražujemo i rituale kojima vjeruju nakon radnog vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek je jako izazovno ostaviti poslovne obveze na radnom mjestu i u potpunosti uživati u slobodnom vremenu, no, kako biste postigli balans, važno je kreirati provjerenu rutinu koja će vas inspirirati i motivirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je pet trikova kojima vjeruju uspješne dame kada je u pitanju svakodnevnih balans između poslovnih i privatnih obveza.

NE RAZGOVARAJU O POSLU NAKON ŠTO IZAĐU IZ UREDA
Osjećaj treme koji se javi kada ne završimo posao ili smo nestrpljivi oko ishoda određenog projekta, često su razlog zašto i nakon radnog vremena razmišljamo o poslu i ne stižemo se posvetiti ostalim obvezama, osobnom rastu ili dragim ljudima. Kako biste izbjegli taj scenarij, pokušajte napraviti jasnu granicu između privatnih i poslovnih obveza te u potpunosti uživajte u svemu onome što vam život nudi nakon radnog vremena. To su sitne stvari koje će vam pomoći da se ponovno inspirirate i motivirate i već od sutra uspješno završite vaš zadatak.

ODVAJAJU POLA SATA SAMO ZA SEBE
Čitanje knjige, njega lica, opuštena kupka ili kuhanje – svatko od nas na različit način shvaća trenutke opuštanja i bez obzira kojih se od ovih primjera vama najviše sviđa, pokušajte svaki dan odvojiti malo vremena za sebe i kreiranje balansa u užurbanom danu.VRIJEME PROVODE S OBITELJIMA I PUNE BATERIJE UZ DRUŽENJA S DRAGIM LJUDIMA
Zajednički objedi, igranje društvenih igara, šetnje ili filmski maratoni-sve su to sitni rituali uz koje vežemo najslađe uspomene i uz koje se osjećamo opušteno. Smijeh i razgovor su uvijek pametna ideja, bez obzira na dan, satnicu ili povod.

PRIJE SPAVANJA, NAPRAVE TO-DO LISTU ZA NAREDNI DAN
Korak koji će vam pomoći da smireniji idete u krevet, znajući da sve stvari imate pod kontrolom. Tako ćete na najbolji mogući način organizirati dan za sebe i biti svjesniji svega što vas čeka.PRIORITIZIRAJU SAN
San je ključan za koncentraciju naredni dan, kao i osjećaj odmorenosti i kreativnosti. Upravo zbog toga brojne dame paze da, svaki dan idu na spavanje u isto vrijeme i spavaju od 6 -8 sati. 
Prvi je to korak uz koji će se probuditi nasmijane i spremne za sve što im novi dan pruža...
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno