Kako je protekla promocija magazina GRAZIA? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako je protekla promocija magazina GRAZIA?

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
29.9.2011.

Novi magazin na bh. modnoj sceni   U srijedu 28.09. u Bosamal City Centru u Sarajevu je održana promocija modnog magazina GRAZIA, koji se prvi put pojavljuje na našem tržištu. Magazin GRAZIA je talijanski ženski modni magazin s tradicijom dugom preko 70 godina, a prva GRAZIA tiskana je daleke 1938. godine. GRAZIA brend prepoznale su i druge zemlje, pa se tako ovaj magazin izdaje već godinama u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Australiji, Kini, Portugalu, Japanu, Grčkoj, Bugarskoj, Srbiji, Indiji, Njemačkoj, Hrvatskoj, Holandiji... 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavila su se i mnoga poznata lice iz bh. javnog života među kojima je većina čvrsto vezani za svijet mode. Muška strana prevagnula je odijevanjem odijela, a kod dosta dama primijetili smo provjerenu kombinaciju - malu crnu haljinicu.

Monotoniju je razbila poznata bh. manekenka Emina Karišik u dugoj tirkiznoj haljini, a zanimljiva nam je bila i modna savjetnica Alma Premerl Zoko.
Na predstavljanju magazina prisustvovali su i Dragana Anđić - GRAZIA International Brand Manager za Europu i Robert Čoban predsjednik „Color Press Grupe“ , najveće izdavačke kuće u jugoistočnoj Europi koja je izdavač GRAZIE u regiji, kao i predstavnici talijanske ambasade u Sarajevu. Upravo zbog toga su se na promociji služile odlične talijanske poslastice.
Urednici GRAZIE najavili su nam magazin koji će sadržavati modne  trendove, savjete za uređenje doma, modne savjete, nagradne igre i pregršt zanimljivosti, a pri odlasku smo dobili i prvi primjerak ovog magazina. 

Što reći, nego prava poslastica za sve zaljubljenike u modu.
Tko je sve uživao na predstavljanju magazina, pogledajte u galeriji.

PreviousNext


Tekst: M.Š./modamo.info
Foto: Monika Šimunac

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno