Kako je bilo na otvaranju Modiko showrooma? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako je bilo na otvaranju Modiko showrooma?

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
13.6.2011.

Bh. kreativci sagradili svoj „krov nad glavom“Službeno je otvoren izložbeni prostor modnog udruženja Modiko.Vjerujemo da ste upoznati sa ovim modnim djelatnicima, jer smo o njima već par puta pisali. Nakon što su uspješno održali promociju svoje internet stranice, te modnu reviju, dobili su i svoj prostor u ulici Ćemaluša 4, koji je otvoren za sve zainteresirane.U izložbenom prostoru se nalaze kreacije Amne Kunovac-Zekić, Jasne Hadžimehmedović-Bekrić, Ate Omerbašić, Emine i Nermine Hodžić, Kao Pao Shu (Irma Saje i Vanja Ciraj), Milana Senića, Ljiljane Majkić, Sanje Džebe i Lene Stefanović-Gafić.Šarolike kreacije najrazličitijih oblika i dezena, djela su ovih kreativaca, dok su na zidovima skice kreacija, te fotografije istih sa modelima u potpisu Vanje Lisac .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PreviousNext

Koliko je Modiko napredovao pokazao je velik broj posjetitelja i medija na otvorenju. U ugodnom okruženju, dok su se ispijale čašice vina i simpatično probijalo kroz masu, Vanja Ciraj je održala govor, najavila suradnju sa inozemnim dizajnerima, te se zahvalila svim prisutnima na dolasku.
Modiko je još jednom pokazao da se upornost i volja isplati, a nama je drago da udruženje nastavlja sa svojim radom i ne posustaje pred izazovima.

Ostaje nam samo da čekamo njihove nove kreativne poduhvate, a dotada vam donosimo dio atmosfere sa otvaranja.

PreviousNext
Tekst & Foto: Monika ŠimunacPovezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno