Kako je bilo na otvaranju Modiko showrooma?

EVENT
13.6.2011.
Bh. kreativci sagradili svoj „krov nad glavom“Službeno je otvoren izložbeni prostor modnog udruženja Modiko.Vjerujemo da ste upoznati sa ovim modnim djelatnicima, jer smo o njima već par puta pisali. Nakon što su uspješno održali promociju svoje internet stranice, te modnu reviju, dobili su i svoj prostor u ulici Ćemaluša 4, koji je otvoren za sve zainteresirane.U izložbenom prostoru se nalaze kreacije Amne Kunovac-Zekić, Jasne Hadžimehmedović-Bekrić, Ate Omerbašić, Emine i Nermine Hodžić, Kao Pao Shu (Irma Saje i Vanja Ciraj), Milana Senića, Ljiljane Majkić, Sanje Džebe i Lene Stefanović-Gafić.Šarolike kreacije najrazličitijih oblika i dezena, djela su ovih kreativaca, dok su na zidovima skice kreacija, te fotografije istih sa modelima u potpisu Vanje Lisac .

PreviousNext

Koliko je Modiko napredovao pokazao je velik broj posjetitelja i medija na otvorenju. U ugodnom okruženju, dok su se ispijale čašice vina i simpatično probijalo kroz masu, Vanja Ciraj je održala govor, najavila suradnju sa inozemnim dizajnerima, te se zahvalila svim prisutnima na dolasku.
Modiko je još jednom pokazao da se upornost i volja isplati, a nama je drago da udruženje nastavlja sa svojim radom i ne posustaje pred izazovima.

Ostaje nam samo da čekamo njihove nove kreativne poduhvate, a dotada vam donosimo dio atmosfere sa otvaranja.

PreviousNext
Tekst & Foto: Monika ŠimunacKlik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: