Kako izgleda vikend rutina uspješnih žena? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako izgleda vikend rutina uspješnih žena?

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
19.2.2016.

Iako vikend ne planiramo s jednakom pozornošću kao naš radni dan, ipak je potrebno malo organizacijskih vještina kako bi se pametno iskoristili slobodni sati i pravilno se podijelili na vrijeme za obitelj, vrijeme za prijatelje i vrijeme za sebe. Slobodno vrijeme trebali bismo iskoristiti za punjenje baterija, jačanje produktivnosti i prikupljanje inspiracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, svatko od nas ima različite načine kako se pripremiti za sve avanture koje nam nosi novi radni tjedan. Istražili smo kako svoj slobodan vikend provode neke od poznatijih i uspješnijih dama današnjice. Možda upravo u njihovim navikama nađete vaš recept za odmoran vikend koji će vas pripremiti za sve ono što će se naći na vašem rasporedu već u ponedjeljak ujutro.

#Victoria Beckham
Uz kolekcije odjeće, butike diljem svijeta i veliku obitelj, Victoria svoj vikend rezervira isključivo za vrijeme sa obitelji, što i pokazuju njihove brojne zajedničke fotografije.


vikend victoriabeckham
#Rebecca Minkoff
Jedna od omiljenih dizajnerica na Instagramu, vikend koristi za pisanje i objavu novih zanimljivih poglavlja u svom dnevniku na društvenim mrežama, a često i za brainstorming novih ideja i osmišljavanje novih projekata.

vikend RebeccaMinkoff


#Taylor Swift
Jedna od najpoznatijih pjevačica današnjice, vikende koristi za mini ekskurzije. Vikend izlet s dečkom ili omiljenom #girlsquad, na vama je da odaberete. 


#Michelle Obama
Michelle voli vikende koristiti za tjelovježbu. Dizanje utega, preskakanje konopca, ... razne su tjelovježbe kojima se prva dama želi dodatno pokrenuti za vikend. Zdrav duh u zdravom tijelu.

vikend michelleobama

#Sheryl Sandberg
Sheryl vikend koristi za detoks od mobitela, društvenih mreža i ostalih tehnoloških čuda koji nam kradu energiju tijekom tjedna. Smanjite tonove i vikend provedite u društvu dragih ljudi.

#Cameron Diaz
Cameron nedjelju provodi u kuhinji uz kuharicu. Kako je navela jednom prilikom, nedjelja je dan koji posvećuje sebi i svom zdravlju. Naime, Cameron koristi ovaj dan za pripremu zdravih jela i kupovinu namirnica za cijeli tjedan.

vikend cameron

Foto: mydomaine.com, elle.com, scene7.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno