Kako izgleda jutarnja rutina poznatih dama? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako izgleda jutarnja rutina poznatih dama?

Tekst:

Bonjour.ba

ZDRAVLJE I NJEGA
10.9.2015.

Za mnoge od nas, jutro je dragocijeno vrijeme. Kvalitetno provedeno vrijeme ujutro nam pomaže da se lakše nosimo sa stresnim danom, posložimo obveze i potaknemo produktivnost i kreativnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko vaša jutra, iako ste se naspavali i dalje ne rezultiraju osjećajem mira i spokoja, ovih 9 dama vam može poslužiti kao inspiracija. Pogledajte kako one spajaju s jedne strane osobne potrebe, obiteljske obveze i zdrav život s druge strane, i pretvaraju u produktivne jutarnje sate.

Arianna Huffington, izvršna urednica AOL Huffington Post Media grupe

01

Kad se ustane, ne gleda u telefon. Umjesto toga, duboko udahne, zahvali se i razmisli o ciljevima za taj dan. Slijedi joga i meditacija.

Rosie Huntington-Whiteley, model, glumica i dizajnerica rublja

03

Rosie jutro počinje mini sesijom treninga i pripremom doručka. Slijedi priprema zdravog smoothie napitka, druženje s dečkom i onda, odgovaranje na e-mailove. Bez kave, kaže, osjeća se beskorisnom.


Payal Kadakia, CEO i osnivačica ClassPass

04

Kadakia voli ujutro vježbati. Pola sata trčanja ili kratki workout doma su njena zamjena za kavu. Kad se osjeća umorno, također nema izgovora za ne-vježbanje. Iduća destinacija je Strabucks, gdje uzima svoj zeleni čaj i isti ritual ponavlja već deset godina. 

Michelle Kohanzo, managing direktorica The Land of Nod

05

Michellino jutro počinje 30 minuta prije dolaska na posla, što je zapravo dovoljno vremena da se spremi i popije što više kave. 

Anna Wintour, urednica američkog Voguea i kreativni direktor Condé Nast

06

Svako jutro, u 5:45h, Anna dolazi u teniski centar kako bi igrala sat vremena tenis. Kratki odlazak doma i ravno do Trade centra gdje Anna već dugi niz godina uspješno obavlja ulogu modne urednice američkog Voguea.

Isabel Marant, modna dizajnerica

07

Isabel jutro počinje plivanjem, kako bi se lakše nosila sa stresom. Slijedi tuširanje i odlazak po cijeđeni sok od mrkve i đumbira prije odlaska na posao. S poslovnim obvezama se nosi uz šoljicu kofeina, točnije crnu kavu. 

Gwyneth Paltrow, glumica i osnivačica Goop, lifestyle stranice

08

Nakon što odjene djecu i odvede u školu, slijedi rad na laptopu, a onda od deset do dvanaest sati - vježbanje. 

Katherine Power, suosnivačica i direktorica Clique Media

09

Svako jutro, najbolje ju razbudi vježbanje. Najbolje ideje dobije tijekom vožnje od teretane do kuće. Za doručak si najčešće pripremi jaja i tost sa avokadom. 

Victoria Beckham, osnivačica i kreativna direktorica branda Victoria Beckham

10


Pola sata prije nego se djeca ustanu, Victoria se tušira, posveti njezi lica i provjeri email. Slijedi doručak – voće i zeleni čaj popraćen dvostrukim espressom.

 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno