Kako izgleda jedan radni dan Victorie Beckham? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako izgleda jedan radni dan Victorie Beckham?

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
26.2.2019.

  Dizajnerica i vlasnica modnog branda Victoria Beckham, supruga i majka četvero djece ima uistinu dinamičan i popunjen raspored. Iako u njenom timu ima asistente koji joj pomažu držati sve obveze pod kontrolom, Victoria je ta koja koordinira cijelu priču i pazi da svi zadaci teku glatko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz brojna putovanja, društvene događaje, rad na kolekcijama i obiteljske obveze, pazi na balans, a na tom putu, pomaže joj rutina uz koju stiže odvojiti vrijeme za sebe, obitelj, ali i posao.

Victoria se budi između 5:30h i 6:00h, kako bi mogla završiti dio treninga prije vožnje djece u školu. Njen trening započinje na traci za trčanje, kada i gleda dokumentarce na TV-u, a zatim slijedi rad s trenerom – trideset minuta radi vježbe namijenjene mišićima nogu, a zatim i ruku. Trudi se da vježba svaki dan kada je doma, dok putovanja koristi kako bi pametno iskoristila dano vrijeme za sve obveze koje ima na određenoj destinaciji.

VB use


Zdrava prehrana itekako je važan dio njenog dana. Pazi da svaki dan jedu zdravo i uravnoteženo te pomno planira meni za cijelu obitelj. „Očekujem puno od svog tijela – imam 44 godine, četvero djece, radim puno, putujem. Po meni, kako bi to sve mogla stizati, moram jesti zdravo i vježbati.“ – komentirala je za magazin Guardian. Za doručak često priprema i prepoznatljivi 'green monster' smothie za cijelu obitelj – zdravi miks jabuke, kivija, limuna, špinata, brokule i chia sjemenki.

vic-768x960


Do devet sati je u svom studiju, kada zajedno sa svojim timom prolazi kroz sve novosti i detalje vezane za njen brand, od šivanja, odabira materijala, snimanja lookbookova do marketinških kampanja. S njima obično i ruča, najčešće ribu i povrće, te se trudi završiti sav posao do 16:00h kako bi provela što više vremena s obitelji. Doma uživaju u pripremi večeri, razgovoru o školskim obvezama i druženju. Važan dio njene večernje rutine svakako je i njega kože, što joj pomaže opustiti se i pripremiti lice, tijelo, ali i um za nove avanture.

Victoria-Beckham-Instagram-Girls-day-out-in-Sydney-Kisses-x-VB

 

Foto via Victoria Beckham Instagram

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno