Kako dekorirati jaja za Uskrs? Donosimo 4 kreativne, no, jako jednostavne ideje!

INTERIJERI
1.4.2021.

Dekoriranje, bojanje, crtanje – sve su to slatke, zabavne aktivnosti, redovito popraćene s puno smijeha i nereda, koje okupljaju cijelu obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko ste i vi već u potrazi za novim idejama i inspiracijom za uređenje pisanica, ideje koje smo izdvojili u nastavku probudit će maštovitost i potaknuti kreativnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako postoji posebna čar u bojanju jaja prirodnim bojama i preslikavanju cvijeća iz prirode na ljusku jajeta uz pomoć kore luka, ovi DIY uradci jednako će oduševiti vas, ali i vaše pomagače.

***
 

Jaja obojite u bijelo, a spužvicu (možete i kuhinjsku) umočite u omiljenu boju i tapkajte po jajetu koje se nije u potpunosti osušilo kako biste kreirali 'marble' efekt.

***

Jaja jednostavno ukrasite uz pomoć crnog flomastera. Nacrtajte oči i usta, ravne linije, točkice ili prugice. Dekoraciju obogatite i svježim ili sušenim cvijećem koje možete slagati u krunu.

***

Na jaja dodajte i ukrasne trake. Učvrstiti ih možete uz pomoć malo lijepila. Pletene će dati cijeloj priči etno notu, a jednako efektno izgledat će i satenske.

***

Uz pomoć kanape svežite svježe cvijeće iz vrta ili sušeno svijeće po sredini.

***
Tekst: BONJOUR.ba
Foto: @thelittleushome

INTERIJERI , 1.4.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

@thelittleushome

Podijeli:

Posljednje objavljeno