Kad se udruže Lola tees, Zanovijetak cvijetak i Moa Baggeek - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kad se udruže Lola tees, Zanovijetak cvijetak i Moa Baggeek

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
17.8.2013.

Zajednička modna revija uz hitove 80tih   Sinoć je u 21:00h design Caffe bar Smokva postao razigrana pista na kojoj su svoje ljetne kolekcije predstavile mlade kreARTivke. Naime uz program koji je vodila Jozefina Gagro Perić kroz par izlazaka smo mogli vidjeti mlade dame u Lola tees majicama, Zanovijetak cvijetak ukrasima na glavi i Moa Baggeek.Djevojke koje stoje iza Lola tees i Zanovijetak cvijetak su nam otkrile da su željele revijom predstaviti nove majice, točnije nove krojeve u bojama, jer su do sada uglavnom radile u (ne)bojama, a pored toga svoju ponudu su upotpunili i ekstravagantnim novitetom – flower crowns. „Radi se o liniji ukrasa za kosu koji priznajemo jesu malo ekstravagantni, ali vjerujemo da će naći put do kupaca.“, rekla su nam Helena i Jelena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana koja stoji iza Moa Baggeek modnih dodataka je predstavila svoju 'travel' liniju koja se sastoji od torbica s printom zemljopisnih karata ili s citatima o putovanjima. Novost iz kreARTivne Anine radionice jesu i ruksaci kao odličan modni dodatak.

Naravno kao i uvijek, u društvu naših kreARTivaca, cure su uživale u pripremama za reviju, a mi donosimo fotografije iz backstagea.

PreviousNext

Kroz večer svoj performans su imale i djevojke iz Zumba with Jozefina tima koje su u Lola tees majicama izvele svoju atraktivnu plesnu točku koja je 'rasplesala' i sve prisutne. Kao i prethodne godine djevojke su odlučile svoju malu modnu priču završiti zajedničkim puštanjem lampiona u zrak, što je uz hitove 80tih i 90tih obilježilo druženje u Smokvi.

Dio atmosfere pogledajte u galeriji.

PreviousNext

Šminka: Željana Šimić i Maja Šimović
Frizure: Frizerski salon Cut Ya by Katja Šimić

A.P.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno