Kreirajte cozy atmosferu na terasi uz dodatke dostupne u BiH od kojih su neki sniženi - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Kreirajte cozy atmosferu na terasi uz dodatke dostupne u BiH od kojih su neki sniženi

Tekst:

Ana Rotim

DIZAJN SAVJETI
20.6.2023.

Činjenica je da unatoč vremenskim neprilikama, svakodnevnim pljuskovima i danima tijekom kojih tračak sunca je rijetkost, ipak ne želimo odustati od ljetnog raspoloženja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako smo već naučili raspored kako će izgledati meteorološki kalendar za sljedećih par dana, stručnjaci najavljuju sunčano razdoblje. Stoga, na nama je da ostanemo pozitivni i u tom vedrom duhu organiziramo gdje ćemo provoditi nadolazeće dane. Naime, nije tajna da su terase tijekom tople sezone hit lokacija za punjenje baterija nakon radnog vremena, uživanje u omiljenom štivu ili u druženju s prijateljima.

Upravo zato poželjeli smo istražiti ponudu u trgovini JYSK kako bismo pronašli dodatke za uređenje vanjskog prostora za kreiranje posebnog ugođaja i da, neki artikli su trenutno na sniženju. 

JYSK 65 KM

JYSK 109 KM

JYSK 269 KM, 135 KM

JYSK 29,95 KM, 15 KM

 

JYSK 90 KM, 40 KM

JYSK 26,95 KM, 15 KM

JYSK 169 KM

Mala napomena, određeni proizvodi nisu dostupni online stoga bismo vas savjetovali ako se odlučite za kupovinu da zavirite u obližnju JYSK trgovinu.

* * *
Naslovna fotografija: @dielenliebe

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno