Jutarnja rutina koju biste trebali razviti do svoje tridesete

ZDRAVLJE I NJEGA
17.10.2016.
U dvadesetima naša jutarnja rutina često počinje dosta kasno, doručci nisu pretjerano zdravi, a broj obveza je znatno manji nego u tridesetima. Kad na torti puhnemo trideset svijećica, više nije nimalo zabavno kasniti više od 20 minuta ili ujutro se buditi mrzovoljan i ne brinuti se o našem zdravlju.

 Kako biste znali na što je uistinu važno potrošiti vrijeme ujutro, napravili značajne izmjene koje će rezultirati pozitivnim benefitima i saznali kako možete postati sretniji, zdraviji i produktivniji kroz dan, ovo su navike koje biste trebali usvojiti.

 

#1 Prestanite pomjerati vašu budilicu naprijed
Pomjeranje vaše budilice za 5,10 ili 30 minuta kasnije remetite vaš ciklus sna i zapravo čini da se budite još umorniji.

jutarnjenavike tridesete2

#2 Svako jutro posložite svoj krevet
Ovaj akt vas dodatno motivira da obavite sve današnje obveze.

#3 Počnite vježbati
Posvetite 45 minuta ujutro tjelovježbi koja će vas uvjeriti da, ukoliko možete ovo napraviti, možete završiti bilo što na vašoj današnjoj to do listi.

#4 Prioritizirajte svoje obveze
Pazite da ujutro uvijek rješavate prvo teže zadatke. Na taj način ćete motiviranosti, fokusiranost i produktivnost iskoristiti do maksimuma. Ujutro smo puni energije, zbog toga je bolje da istu iskoristite za rješavanje tih zadataka.

#5 Jutro započnite uz glazbu
Jer je ona uvijek odličan širitelj pozitivne energije. Buđenje, spremanje, dolazak na posao – sve začinite omiljenom playlistom.

#6 Organizirajte se
Jutro započnite pregledavanjem vašeg planera i pazite da je svaki sat pametno iskorišten.

#7 Jutro započnite pozitivnim mislima
Motivacijska izjava, članak...na vama je da odaberete način kako da sami sebi date dozu samopouzdanja potrebnog za sve današnje avanture.

#8 Brinite se o vašem tijelu
Voda s limunom, čaj, zdrav doručak, pravilna hidratizacija – pazite da svom tijelu date potrebnu energiju.

jutarnjenavike tridesete1

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: