Otkrivamo zbog koje ćete ljubavne scene jedva čekati pogledati film Jorgovani - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Otkrivamo zbog koje ćete ljubavne scene jedva čekati pogledati film Jorgovani

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
24.2.2024.

Ako ste se i sami zaželjeli komedije koja donosi strast, ljubav, romantiku i uzburkanost međusobnih odnosa, otkrili smo film koji će vas osvojiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ne, nije riječ o još jednoj amerikaniziranoj i idiličnoj ljubavnoj komediji. Riječ je o regionalnom filmu Jorgovani. Film redatelja Siniše Cvetića i Davida Jakovljevića, spoj je satire, komedije i drame, koji je već samim trailerom osvojio mnoštvo fanova na društvenim mrežama.


Foto: @jorgovani.filmFilm je nazvan po kultnom hitu Dine Merlina i Vesne Zmijanac – Kad zamirišu jorgovani, a upravo je scena u kojoj glumac Ivan Bosiljčić i glumica Sloboda Mićalović pjevaju taj hit, postala viralna i donijela nestrpljivost i veliko iščekivanje kada će film biti prikazan u kinima.

 Na rečenicu „A sad malo ona!“, kada se svi utišaju, ostaje samo Sloboda koja uz zvuk trubača pjeva spomenutu pjesmu, u zagrljaju glumca Ivana. Ukratko, film Jorgovani stavlja fokus na dinamiku odnosa između dva lika koji su glumci, a koji su se našli na zabavi kod producenta nakon dodjele nagrada za najbolju domaću seriju godine.

Uz Ivana i Slobodu, film okuplja još poznatih glumačkih imena kao što su Gordan Kičić, Mima Karadžić i Jana Bjelica.


Foto: @jorgovani.filmDok čekamo da se film nađe u kinima 29.2.2024. i na malim ekranima nakon toga, donosimo trailer koji će vas zabaviti i zaintrigirati.


* * *
Naslovna fotografija: @jorgovani.film

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno